Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
5
2
6
9
1

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekBehringer MX882 V2 ULTRALINK PRO keverő és elosztó

Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO keverő és elosztó
 • Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO keverő és elosztó
 • Behringer MX882 V2 ULTRALINK PRO keverő és elosztó
52 900 Ft
Új, V2 verzió!
8 csatornás keverő és elosztó.

** Garantáljuk a legjobb hazai árakat! **
Ha ezt a terméket máshol jobb áron látja, hívjon
azonnal! Tel: 06-20-93-888-70

2 év hazai garanciával!
 • Az MX882 mindenképpen egy felszerelés, amelyet minden hangmérnöknek és zenésznek mindig kéznél kell tartania. Ez az ultrarugalmas, kis „életmentő” felbecsülhetetlen értéket mutatott újra és újra az élő előadásokban, a professzionális felvételi stúdiókban, a CD- és digitális produkciós létesítményekben, valamint számos más forgatókönyvben, ahol a műsornak egyszerűen folytatódnia kellett! Az MX882 ideális sztereó jel több kimenetre történő elosztására (osztó mód); több jel kombinálása sztereó kimenetbe (keverő mód), vagy a jelek jelszintjének adaptálása különféle audio alkalmazásokhoz (puffererősítő). Az ULTRALINK PRO MX882 mindezeket a funkciókat egyszerűen és egyszerre képes végrehajtani - szó szerint a „svájci kés” audio változata.

  EZ EGY KEVERŐ - EZ EGY OSZTÓ
  Alapvetően az MX882 6 mono csatornából áll, amelyek akár elosztóként, akár keverőként használhatók. Például egy sztereó programforrás csatlakoztatható a fő bemeneteken keresztül, majd továbbítható bármelyik megosztott módba állított mono csatornára. Például az 1. csatornát fogjuk használni, ha a Split / Mix kapcsoló ki (Split) helyzetbe kerül. Állítsa be a Channel 1 Balance / Pan vezérlését annak beállításához, hogy a bal és a jobb főbemeneti jel mekkora részét vezesse az 1. csatorna mono kimenetére XLR. És ugyanezt megteheti az MX882 mind a 6 csatornájával. Keverés módban az MX882 6 csatornájának bármelyikéből vagy mindegyikéből érkező bemeneti jelek összekeverhetők a sztereó Fő kimenettel, az egyes Balance / Pan vezérlőikkel meghatározva a jel elhelyezését a sztereó képen (Pan). Előnyös, ha Mix módban működik, a sztereó Main Input jel automatikusan eljut a Main Output-hez - ez lehetővé teszi összesen 8 egyedi jel kombinálását. A mono bemeneti jeleket továbbra is a monokimeneteikre küldik, ami azt jelenti, hogy az egyes csatornák egyedi illesztő erősítőként is használhatók. A megfelelő csatornák szintszabályozói lehetővé teszik a felhasználó számára a szintek tetszés szerinti adaptálását +15 dB maximális erősítéssel. Az otthoni felvétel során használt szintek könnyen átalakíthatók stúdió szintekké (+4 dBu), és fordítva.

  TIPIKUS ALKALMAZÁSOK
  Amint fentebb említettük, az ULTRALINK PRO MX882 az egyik legrugalmasabb típus. Az alábbiakban csak néhány alkalmazást mutatunk be, amelyeket az MX882 multitasking képes kezelni: Billentyűzet vagy dob almixer Elosztó erősítő PA rendszerek, tánc klubok, színházak, templomok, szállodák, kommunikációs rendszerek stb. Számára. Kiegészítő modul keverő csatornákhoz Kiegészítő modul FX és monitor útvonalak A szintfordító -10 dBV és +4 dBu között, vagy fordítva

  ELENGEDHETETLENÜL SZÜKSÉGES A TÁSKÁDHOZ
  Mint látható, a hihetetlenül rugalmas MX882 egy kézből készült felszerelés - és csak megmentheti a következő koncertjét vagy felvételi munkamenetét. Ultra-megfizethető áron 2 vagy 3-at szeretne a stúdiójához, és még párat az élő állványához. Lépjen be a BEHRINGER márkakereskedőjéhez - vagy szerezze be online az ULTRALINK PRO MX882-t!
Webáruház készítés