Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
5
9
1
1
5

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekSennheiser MKE 400 (MKE400) kamera mikrofon

Sennheiser MKE 400 (MKE400) kamera mikrofon
 • Sennheiser MKE 400 (MKE400) kamera mikrofon
 • Sennheiser MKE 400 (MKE400) kamera mikrofon
 • Sennheiser MKE 400 (MKE400) kamera mikrofon
67 770 Ft
A teljes Sennheiser kínálatot forgalmazzuk!
2 év márkaszervíz garanciával!

A legjobb napi árért keressen minket!
 • Az MKE 400 egy kompakt, szűken irányított, kamerára rögzíthető puskamikrofon, amely a videó hangjának elkülönítésére és javítására szolgál. Az MKE 200-hoz hasonlóan az MKE 400 is rendelkezik beépített szélvédelemmel és rezgéscsillapítással, miközben a lehető legjobb felvételek készítéséhez további funkciókat is kínál.

  A háromfokozatú érzékenység-kapcsoló használatával az MKE 400 mikrofon bármely környezetben torzításmentes hangzást biztosít, a kapcsolható mélyvágó szűrő pedig a tisztaság és a beszédérthetőség érdekében a leglényegesebb frekvenciákra fókuszálja a hangot. A 3,5 mm-es, záródó csatlakozóval ellátott, cserélhető spirálkábelek kompatibilisek a DSLR/M kamerákkal, illetve a különféle mobileszközökkel, a fejhallgató-kimenet pedig lehetővé teszi a jelszintek felvétel közbeni kényelmes monitorozását.

  Kompakt, szűken irányított, szuper-kardioid puskamikrofon az izolált és tökéletesített kamerahanghoz
  Integrált szélfogó és belső rugalmas felfüggesztés a kezelési zaj minimálisra csökkentéséhez
  Beépített alulvágó szűrő és 3-fokozatú érzékenység-kapcsoló, melyek segítségével bármely környezethez rugalmasan alkalmazkodhatsz
  Fejhallgató-kimenet hangerőszabályzással a monitorozáshoz
  Cserélhető 3,5 mm-es TRS és TRRS csatlakozás a DSLR/M kamerák, illetve a mobileszközök tetszőleges használatához
  DSLR/M kamerához csatlakoztatva automatikusan be- és kikapcsol
  MKE 400 Mobile Kit változatban is kapható, mely a következőket tartalmazza: MKE 400 mikrofon, Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesz és Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány

  Középpontban a hangzás
  Az MKE 400 szuper-kardioid kapszulája a hangforrásra fókuszál és annak hangját részletgazdagon rögzíti, miközben a nemkívánatos háttérzajokat kívül tartja. Mind vloggerek, mind videósok számára ideális választás, mivel az irányított mikrofonnak köszönhetően a videóval rögzített hang hangsúlyt kap és a felvétel hangzása tisztább lesz.

  Magabiztos hangrögzítés
  A kézikamerák használatából adódó kezelési zaj kivédésére az MKE 400 beépített szélfogóval és rezgéscsillapítással rendelkezik. Ez a kombináció mozgás közbeni filmezésnél is a lehető legtisztább hangrögzítésről gondoskodik. Kültéri felvételeknél pedig a tartozék szőrös szélfogó biztosítja a szélzaj elleni maximális védelmet.

  Sokoldalú kialakítás
  Manapság a videófelvételekhez általában több eszközt is használunk, és ebbe a külső mikrofonok használata is beletartozik. Az MKE 400-hoz egy-egy 3,5 mm-es TRS és TRRS záródó csatlakozókábel is tartozik, hogy a mikrofon a DSLR/M kamerákhoz, valamint mobileszközökhöz is használható legyen.

  Alkalmazkodj a helyzethez!
  Nézzünk szembe a tényekkel: utazás, illetve helyszíni felvételkészítés közben gyakorlatilag elkerülhetetlen a kedvezőtlen akusztikai környezet. Az MKE 400 mikrofont ezért alulvágó szűrővel, valamint egy 3-fokozatú erősítés-/érzékenység-kapcsolóval is ellátták. Az alulvágó szűrővel eltávolítható a problémás mélyfrekvenciás zúgás, illetve szélzaj, az érzékenység beállításával pedig bármely környezetben optimalizálható a felvételi jelszint.

  Mielőtt elindítod a felvételt
  A hangrögzítés egyik legfontosabb lépése a szintek ellenőrzése és a hang monitorozása. Bár egyes kamerák rendelkeznek fejhallgató-csatlakozóval, ez nem mindegyikre igaz – ilyen esetekben jelent segítséget a fejhallgató monitoring kimenet. Csatlakoztasd fejhallgatód 3,5 mm-es csatlakozódugóját az MKE 400-hoz, és a beépített hangerő-szabályozó segítségével szabályozd a felvétel hangerejét.
 • Szállítási idő
  1 nap
  Cikkszám
  mke400
Webáruház készítés