Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
1
2
9
5
9
0

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekTascam DR-100 MKIII professzionális 2 csatornás rögzítő DSLR készülékekhez

-25%
Tascam DR-100 MKIII professzionális 2 csatornás rögzítő DSLR készülékekhez
 • Tascam DR-100 MKIII professzionális 2 csatornás rögzítő DSLR készülékekhez
 • Tascam DR-100 MKIII professzionális 2 csatornás rögzítő DSLR készülékekhez
 • Tascam DR-100 MKIII professzionális 2 csatornás rögzítő DSLR készülékekhez
170 900 Ft
Akció: 127 900 Ft
Kezdete: 2021.07.14   A készlet erejéig!
Raktáron!
2 év hazai garanciával és részletes magyar leírással!
Stúdió minőségű, 24 bit/192 kHz kompatibilis lineáris PCM hangfelvevő.
 • Ha valami jó, akkor azon nem kell változtatni, így tartja a mondás. Ezt persze nem kell túl szigorúan venni, hiszen az idők változnak, az igények nőnek, de ha komolyabb konstrukciós változás nélkül eszközölhetünk változásokat, akkor minek hozzányúlni az alapkoncepcióhoz?!

  A TASCAM DR100MKIII ennek tipikus példája. 2009-es megjelenése és a még ebben az évben elnyert TEC díja óta számtalan profi és amatőr hang-gyűjtő táskájának éke és igáslova. De mik tették ezt az eszközt azzá, amivé?

  Kezdhetném a sort a külső XLR bemenetekkel, melyek minden típusú mikrofon illesztését lehetővé tették, de ne feledkezzünk a beépített direkcionális és omnidirekcionális mikrofonpárról és a digitális bemenetről sem. Ez persze töredéke a készülék tudásának, de lássuk hogy 2016 milyen igényeket támaszott, ami indokolta a harmadik kiadás megjelenését.

  A mintavételi frekvencia a korábbi 96 kHz helyett immár 192, tehát nyugodtan kijelenhetjük, hogy a felvevő belépett az audiofil kategóriába. Így természetesen több tárhelyre is szükség lehet, ezért már 128GB-ig bővíthetünk SDXC kártyával.

  Az AD/DA konverter is újabb típus, valamint a belső órajel is 1 ppm (TXCO) felbontást kapott. A kijelző az eddigi 128X64 pixeles felbontás helyett a duplájára nőtt, már 128X128 pixelen követhetjük nyomon az eseményeket. A fejhallgató kimenet teljesítménye is jelentősen nőtt az eddigi 25 mW-ról, oldalanként 40 mW-ra. Újdonság továbbá a slate tone-generátor, a limiter funkció, a hat választható nyelv, az alacsonyabb szintű biztonsági felvételi sáv, és az XLR bejáratok is kombó JACK/XLR-re cserélődtek.
Webáruház készítés