Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Partnereink

Látogató számláló

1
7
0
9
3
5
7

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekSoundcraft Ui16 digitális távvezérelhető keverőegység

Soundcraft Ui16 digitális távvezérelhető keverőegység
 • Soundcraft Ui16 digitális távvezérelhető keverőegység
 • Soundcraft Ui16 digitális távvezérelhető keverőegység
218 900 Ft
Beépített Wi-Fi router-rel rendelkezik, és távolról vezérelhető tabletről, PC-ről és okostelefonról szinte minden népszerű platformmal kompatibilis: iOS, Android, Mac OS, Windows, és még Linux-al is.
 • Soundcraft - Ui16 digitális keverőpult, beépített Wi-Fi router-rel rendelkezik, és távolról vezérelhető tabletről, PC-ről és okostelefonról szinte minden népszerű platformmal kompatibilis: iOS, Android, Mac OS, Windows, és még Linux-al is.
  A felsorolt megoldásokkal akár 10 eszköz is vezérelhető egyidejűleg, ráadásul mindkét modell Harman jelfeldolgozó egységek sokaságával van felszerelve: dbx AFS2 gerjedésgátló, Lexicon effektek, DigiTech gitárerősítő modellezés és még sok más. A jelfeldolgozó komponenseken felül a mikrofon előerősítők és a fantomtápok is távolról vezérelhetők, a bementi csatornákon található 4 sávos parametrikus EQ-val, HPF szűrővel, kompresszorral de-esser-el, és zajzárral együtt.
  A kimeneteken 31 sávos grafikus EQ, zajzár és kompresszor is rendelkezésre áll, plusz egy valós idejű frekvencia analizátor (RTA) mind a be-, mind a kimeneteken. Az effektekből sincs hiány: a három dedikált effektbuszra választható zengető, delay és chorus effekt is. A Left és Right csatornák mellett elérhetők Sub group-ok és Mute group-ok is. Digitális keverő révén snapshot mentés/visszaállítás funkció is rendelkezés re áll, külön csatorna visszahívási lehetőséggel. A beépített biztonsági lezárásnak köszönhetően különböző jogosultsági körök is beállítható, így bizonyos felhasználók csak az engedélyezett funkciókhoz férhetnek hozzá. Mindkét típus egymástól független vezetékes és vezeték nélküli hálózati interfésszel van felszerelve, és élő színpadi alkalmazásokhoz is tökéletes megoldás, a strapabíró, padlóra is rakható készülékháznak köszönhetően.
  Soundcraft Ui16
  8 db szimmetrikus XLR mikrofon/vonal szintű XLR
  4db XLR mikrofon
  2db Hi-Z/hangszeres bemenet
  2 csatornás USB média lejátszó
  Kimeneteket tekintve az Ui16-ban 4db szimmetrikus XLR Aux kimenetet, 2db 6,3mm-es fejhallgató csatlakozót szintén szintszabályzással,
  Sztereó XLR és 6,3mm-es Mix kimenetek
  Kétcsatornás USB playback interfész MP3, WAV és AIFF, plusz felvételek közvetlenül memóriaeszközre történő mentése
  Az Ui16 HDMi csatlakozóval is r endelkezik, így egy monitor és egy billentyűzet+egér kombinációval akár wifi nélkül is keverhetünk.
  Tablet/PC/Okostelefon Vezérlésű Digitális Keverő
  Integrált Wi-Fi
  Multi-platform kompatibilitás iOS, Android,
  Windows, Mac OS, és Linux eszközökkel
  Akár 10 vezérlő eszköz (tabletek, telefonok, PC-k)
  egyidejű használata
  Legendás Harman jelfeldolgozó komponensek a
  dbx®, Digitech®, és Lexicon® jóvoltából
  Teljesen távvezérelhető mikrofon előerősítők
  4 sávos parametrikus EQ, HPF szűrő,
  Kompresszor, De-esser és Zajzár a bemeneti
  csatornákon
  31 sávos grafikus EQ, Zajzár és Kompresszor
  minden kimeneten
  Valós Idejű Frekvencia Analizátor (RTA) a ki- és
  bemeneteken
  3 dedikált Lexicon® effekt processzor: Reverb,
  Delay és Chorus effektek
  Subgroup, Mute Group, View Group, és további
  keverő vezérlések
  Show/Snapshot mentés és betöltés csatorna
  biztonsági móddal és biztonsági lezárással
  2 csatornás USB audio bejátszás és felvétel
  (a felvétel csak az Ui16 típusnál elérhető)
  Semmi hardverkulcs. Semmi kockázatos kapcsolat, semmi aggodalom, az Ui-vel nem szükséges külső routert beállítani és konfigurálni. Az eszköz rendelkezik egy beépített alaplapi wi-fi routerrel, így közvetlen távvezérléssel érhetők el a keverőd funkciói.
  Vezetékes Ethernet kapcsolat is biztosított, és akár együtt ishasználható a vezeték nélkül csatlakozó eszközökkel.
  Mindenki megkapja a vezérlést. De nem mindet.
  Akár 10 eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, teljesen testreszabott biztonsági beállításokkal, maximális mértékben behatárolva a hozzáférhető paraméterek számát. Így például a zenészek keverhetik a saját monitor útba érkező mixet, anélkül, hogy a front rendszerbe küldött hangra hatással lennének.
  Mindez gyorsabb és könnyebb beállítást, boldogabb zenészeket és jobb élő hangot jelent.
  Keverj Soundcraft keverővel, és mindig a jó nevet választod.
  A Harman csoport részeként, prémium minőségű effekteket és jelfeldolgozó komponenseket válogattunk össze dbx, Digitech és Lexicon testvérmárkáinktól, hogy valóban professzionális minőségű élő hangzást és erőt biztosítsanak a fellépéshez.
  Ne elégedj meg a hagyományos stílusú effektekkel – az Ui a legjobb eszközöket kínálja neked, hogy nagyszerű show-kat produkálj: dbx® dinamika processzor és gerjedés gátló, DigiTech® erősítő/Stompbox pedál modellező, és három Lexicon® effektprocesszor lenyűgöző zengetővel, késleltetéssel és kórus effekttel.
  Az Ui minden egyes bemenete teljes értékű jelfeldolgozó komponensekkel rendelkezik, hogy nagyszerű hangja legyen bármely éneknek vagy hangszernek: 4 sávos parametrikus EQ, felül áteresztő szűrő (HPF), kompresszor, De-esser, és zajzár.
  Minden kimeneten használható 31 sávos grafikus EQ, dbx® AFS2 gerjedés gátló algoritmus, zajzár és kompresszor.
  És még egy jó pár kiegészítő keverőfunkció melyekre számíthatsz: pl. subgroup csatornák, mute group és group betekintési lehetőségek.
  Az Ui snapshot rendszerével könnyedén összeállítható a tökéletes mix bármely show-hoz, vagy akár különálló dalokhoz is. A beállítások bármikor menthetők és betölthetők. Visszafogott, effektekkel megspékelt akusztikus balladát keversz? Nem probléma, csak hívd elő. Aztán érintsd meg a recall gombot a betöltéshez, és indulhat a mindent borító következő rock dal.
  Az Ui rendelkezik minden szükséges hardveres kapcsolódási lehetőséggel, amelyre csak szükséged lehet az előadáshoz. XLR mikrofon és kombinált bemenetek távolról vezérelhető előerősítőkkel, sztereó RCA bemenetek és dedikált Hi-Z hangszeres bemenetek, akusztikus, elektromos és basszusgitárokra optimalizálva. A kimeneti oldalon szimmetrikus XLR, és 6,3mm-es Jack LR kimenetek, XLR Aux, és fejhallgató kimenetek állnak rendelkezésre.
  Még USB csatlakozó is található, melyen keresztül 2 csatornás bejátszási és közvetlen USB eszközre történő rögzítés válik elérhetővé (rögzítés csak Ui16 esetében).
Webáruház készítés