Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Partnereink

Látogató számláló

1
6
9
4
4
1
0

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekSoundcraft Ui12 digitális távvezérelhető keverőegység

Soundcraft Ui12 digitális távvezérelhető keverőegység
 • Soundcraft Ui12 digitális távvezérelhető keverőegység
137 500 Ft
Beépített Wi-Fi router-rel rendelkezik, és távolról vezérelhető tabletről, PC-ről és okos telefonról zinte minden népszerű platformmal kompatibilisek: iOS, Android, Mac OS, Windows, és még Linux-al is.
 • Soundcraft - Ui12 digitális keverőpult, beépített Wi-Fi router-rel rendelkezik, és távolról vezérelhető tabletről, PC-ről és okostelefonrólszinte minden népszerű platformmal kompatibilisek: iOS, Android, Mac OS, Windows, és még Linux-al is.
  A felsorolt megoldásokkal akár 10 eszköz is vezérelhető egyidejűleg, r
  Ráadásul a Harman jelfeldolgozó egységek sokaságával van felszerelve: dbx AFS2 gerjedésgátló, Lexicon effektek, DigiTech gitárerősítő modellezés és még sok más. A jelfeldolgozó komponenseken felül a mikrofon előerősítők és a fantomtápok is távolról vezérelhetők, a bementi csatornákon található 4 sávos parametrikus EQ-val, HPF szűrővel, kompresszorral de-esser-el, és zajzárral együtt.
  A kimeneteken 31 sávos grafikus EQ, zajzár és kompresszor is rendelkezésre áll, plusz egy valós idejű frekvencia analizátor (RTA) mind a be-, mind a kimeneteken. Az effektekből sincs hiány: a három dedikált effektbuszra választható zengető, delay és chorus effekt is. A Left és Right csatornák mellett elérhetők Sub group-ok és Mute group-ok is. Digitális keverő révén snapshot mentés/visszaállítás funkció is rendelkezés re áll, külön csatorna visszahívási lehetőséggel. A beépített biztonsági lezárásnak köszönhetően különböző jogosultsági körök is beállítható, így bizonyos felhasználók csak az engedélyezett funkciókhoz férhetnek hozzá. Mindkét típus egymástól független vezetékes és vezeték nélküli hálózati interfésszel van felszerelve, és élő színpadi alkalmazásokhoz is tökéletes megoldás, a strapabíró, padlóra is rakható készülékháznak köszönhetően.
  Soundcraft Ui12
  4 db szimmetrikus XLR mikrofon/vonal szintű XLR
  4db XLR mikrofon
  2db Hi-Z/hangszeres bemenet
  2 db sztereo RCA
  2 csatornás USB média lejátszó
  A kimeneti oldalon 2db szimmetrikus XLR Aux kimenet
  2db 6,3mm-es fejhallgató kimenet szintszabályzással, szimmetrikus sztereó XLR és 6,3mm-es Jack kimenet
  A kimeneti szekcióban is elérhető egy kétcsatornás USB interfész mely MP3, WAV és AIFF formátumokat kezel.
Webáruház készítés