Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
0
9
3
9
1
2

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekRoland M-300 digitális hang keverő (32 csatornás)

Roland M-300 digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-300 digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-300 digitális hang keverő (32 csatornás)
1 478 000 Ft
+Ajándék vagy legjobb napi ár!
Hivatalos márkaszervíz garanciával!

Termékjellemzők

32-csatorna keverése, L/C/R kimenetek, 8 AUX, 4 Mátrix
4-sávos PEQ és dinamika effektek minden csatornán
11 különböző beépített multi-effekt/ PEQ és "delay" minden kimeneten
24bit AD/DA a kiváló hangminőség érdekében
Távvezérelhető számítógépről (PC/Mac)
Felvétel/Lejátszás USB memóriára és memóriáról
Az M-300 tökéletesen kompatibilis az összes meglévő REAC eszközzel (pl. Digital Snake, Személyi Monitorkeverő, vagy a soksávos felvételi rendszer).

 • Kompakt Digitális keverőpult
  M-300
  Az M-300 V-Mixer egy 32-cstornás digitális keverő, amely számtalan, a "nagy-testvéreknél" (a díjnyertes M-400 vagy az M-380) már megismert kiváló tulajdonsággal lett felvértezve, de egy sokkal kompaktabb mérettel rendelkezik. Az M-300 tökéletesen kompatibilis az összes meglévő REAC eszközzel (pl. Digital Snake, Személyi Monitorkeverő, vagy a soksávos felvételi rendszer). Kompakt mérete, és kedvező ára lehetővé teszi a kis-, és középméretű koncerttermek, előadótermek számára, hogy az analóg rendszerüket digitálisra cseréljék. Az M-300 ideális rendezvények, templomok, iskolák, intézmények és céges események lebonyolítására. Az M-300 a V-Mixer sorozat legkisebb modellje, mely család tagjai az M-480, az M-400 és az M-380. Ha szeretne többet megtudni a termékek közötti különbségekről, tekintse meg a V-Mixer Összehasonlító Táblázatot.

  Az M-300 ideális eszköz számtalan alkalmazási területre

  Tárgyalók és konferencia termek - Az installált M-300 könnyedén vezérelhető érintőpanelról RS-232 protokollon keresztül.
  Iskolák - Az M-300 egy mozgatható Rack-be szerelve könnyedén mozgathatóvá válik. Így bármikor egyszerűen áthelyezhető például a tornateremből az előadóterembe.
  Kis és közepes templomok - Az M-300 közepes csatornaszámmal, és rendkívül kompakt mérettel rendelkezik. Ezért könyedén szállítható. Az esemény installálása egyszerű és gyors feladat, mindössze egy Cat5e kábelt kell a színpadon lévő Digital Snake és az M-300 közé kihúzni.

  Tökéletes hangzás, lenyűgöző funkciók egy igazán kompakt méretű keverőben
  Az M-300 ideális eszköz számtalan alkalmazási területre. 32-csatorna, L/C/R kimenetek, 8 AUX, 4 Mátrix kezelését képes egyszerre lekezelni. Az M-300 V-Mixer kompatibilis az összes REAC eszközzel, így zökkenőmentesen integrálható egy már meglévő rendszerbe is. A felhasználó közvetlenül tudja vezérelni, beállítani a Digital Snake előfokait, az M-48 Személyi Monitorkeverő paramétereit, vagy akár az S-4000M REAC Merge eszköz ki- és bemeneteit is. Ez a rengeteg lehetőség társul egy rendkívül könnyű (9.8kg) és kompakt méretű digitális keverőben. Az M-300 tökéletes választás olyan helyek számára, ahol a keverőállás mérete igen korlátozott, vagy olyan felhasználási környezetben, ahol a mobilitás elsődleges szempont. Opcionálisan "Rack" szerelő keret is vásárolható a keverőhöz.

  Kiváló Beépített Effektek
  A csatorna szabályozása és dinamikája a kiváló keverés alapja. A tökéletes hangkeverés érdekében az M-300 összes bemeneti csatornája rendelkezik 4-sávos teljesen parametrikus EQ-val, és dinamika effektekkel. A dinamika effektekben (kompresszor, zajzár) megtalálható "Key-In" szűrő lehetővé teszi a még precízebb hangkeverést. 4db multi-effekt processzor mindegyikében 11 különböző effektből (zengetés, "delay", modulációs effektek, kórus, frázis, stb.) választhat a felhasználó. Az M-300 összes minden kimenetén (Main, AUX, Mátrix) megtalálható egy dedikált 8-sávos teljesen parametrikus EQ, vonal "Delay", és limiter. Az M-300 rendelkezik minden tulajdonsággal, ami a professzionális hangkeveréshez szükséges.

  Felhasználói Kezelőfelület
  Az M-380 és M-400 V-Mixereknél már megszokott, és közkedvelt áttekinthető kezelőfelület az M-300-as keverőre is jellemző. 17db 100mm-es motorizált csatorna potenciométer, középen elhelyezett nagy-felbontású 800x480 méretű színes kijelző, dedikált paraméter szabályozók (Gain, Pan, EQ és Dinamika), mind a felhasználó segítségére vannak, hogy a készülék kezelése komfortos legyen. Az összes paraméter elmenthető és visszahívható az M-300 memóriájából. A "User Layer" funkciónak köszönhetően a csatorna potenciométer szabadon címezhetőek és menthetőek.

  A M-300 kimeneteiről (Main, AUX, Mátrix) közvetlenül lehetséges felvétel készítése a beépített USB portra csatlakoztatott memória egységre. A felvétel tömörítetlen WAV fájlban kerül eltárolásra. A memórián található WAV fájlok lejátszhatóak az M-300-on (háttérzene, beültető zene). A felhasználói beállítások szintén elmenthetők a háttértároló egységre.

  Vezetéknélküli Távvezérelhetőség
  Az M-300-hoz csatlakoztatott számítógépen lévő távoli asztal kapcsolat segítségével lehetőség vezeték-nélküli vezérlésre. Így például a hangmérnök helyet foglalhat a nézőtér székein a próba során, hogy beállítsa a nézők számára optimális hangzást, vagy a színpadon állva az előadókkal egyeztetve beállíthatja a fellépőknek megfelelő monitorhangzást. Az M-300 lehetővé tesz olyan keverési opciót, amely analóg keverőn elképzelhetetlen.

Webáruház készítés