Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
0
0
9
2
8
6

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekRoland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)

Roland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)
 • Roland M-200i digitális hang keverő (32 csatornás)
959 500 Ft
+Ajándék vagy legjobb napi ár!
Hivatalos márkaszervíz garanciával!


32-channel digital mixer (controllable with or without iPad)
17 motorized faders, dedicated buttons and knobs for key functions
24 onboard inputs and 14 outputs - expandable up to 64 x 54
Fully featured, comprehensive iPad control for all major functions
Wireless and wired iPad control (two at same time)
Easily expandable to include personal mixing and multi-channel playback/record

 • z M-200i egy komplett, igen jó hangminőségű digitális keverőrendszer. A keverőasztal analóg vagy digitális csoportkábelekkel és stage boxokkal válik teljessé. A rendszerspecifikáció miatt vagy kérdéseivel keresse szakértő kollégáinkat!

  A 2013-as modellévben debütál ez a pult, melynek újítása, hogy a Roland először rakott 24 analóg bejáratot és 12 analóg kijáratot közvetlenül a keverőpultra, így a digitális REAC összeköttetés mellett hagyományos, már meglevő, analóg csoportkábelekkel is használható. Ráadásul úgy, hogy a digiális és az analóg csatornák egy időben, tetszőlegesen kombinálhatók! Egy REAC portján keresztül a REAC-ot használó eszközök egyre növekvő családjába, rendszerbe is illeszthető, de tud kommunikálni közvetlenül egy nagy box-al (S4000-3208), vagy egy kis box-al (S1608), vagy két kis box-al, ha azok jelét merger-el összefűzzük (S4000M).

  Talán rögtön feltűnik, hogy a pult beépített kijelzője igen kicsire sikerült (jobb felső sarok). Ez igen rossz felbontású, monokróm, de célja mindössze annyi, hogy ha a fő kijelzőként használt iPad-ot otthon hagyod, eltörik (vagy netán ellopják), akkor is használható legyen a pult. A táblagép kábelen kapcsolódik a pulthoz, így garantált, hogy bármely generációs iPad-al (30 tűs és átalakító alkalmazásával Lighting csatlakozós) működni fog, és a töltés is biztosított a táblagép számára. Ezen kívül még egy további iPad-ot is képes használni vezeték nélküli módon, így pl. a monitorkeverő hangmérnök pont ott finomhangolhatja a hangzást, ahol a zenészek is hallják, vagy elegáns rendezvényeken nem szükséges a pultot a vendégek közé kirakni, elég, ha a hangmérnök elegánsan a hallgatók közé vegyülve állítja a rendszer hangképét.

  A pult DSP kapacitása 32 csatorna keverésére elég, a mellett 8 DCA-val (group) gazdálkodhatunk, a fő mix mellett 4 mátrixot és 8 aux-ot lehet kikeverni. Rendelkezésre áll a fedélzeten 4 multi effekt és 4 grafikus EQ is. 16+1 motoros féder áll rendelkezésre, így az összes bemenetet mindössze 2 lapon el lehet érni.

  Opcionálisan vásárolható a RA-10U rackesítő készlet és a WNA1100-RL vezetéknélküli USB adapter. Az iPAD nem a pult része, azt külön kell megvásárolni!
Webáruház készítés