Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
1
0
0
9
7
4

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekRode TX-XLR Plug-On adó

Rode TX-XLR Plug-On adó
 • Rode TX-XLR Plug-On adó
 • Rode TX-XLR Plug-On adó
101 490 Ft
Raktáron, 2 év hazai garanciával!
3.5mm TRS (kis jack) és XLR csatlakozós plug-on adó. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória legkedvezőbb árfekvésében.

Ajánljuk amatőr és profi filmeseknek, hírgyűjtőknek, riportereknek első sorban, de nem kizárólag DSLR kamerákhoz.
 • Technikai adatok
  Átvitel típusa 2.4GHz Fixed Frequency Agile System
  Dinamika tartomány 112dB
  Hatótávolság 100m
  Frekvencia átvitel 35Hz - 22kHz
  Max. latency (késleltetés) 4ms
  Max. bemeneti jelszint 1v Rms (2.8v P-p)
  Bemeneti ellenállás 1kOhm (XLR), 10kOhm (TRS)
  Méretek 120mm X 45mm X 45mm, 222gr.
  Táp ellátás 2 X AA akkumulátor, Micro USB, Sony NPF akkumulátor
  Antenna beépített
  Csatlakozó 3.5mm TRS (kis jack) menettel zárható, XLR menettel zárható

  A RØDELink mikrofon rendszerek a legújabb digitális technikán alapulnak, RF átvitelük a series II 2,4GHz digitális tartományba esik és 128 bites titkosítással működnek. A rendszer folyamatosan pásztázza és keresi a legjobban használható átviteli frekvenciát, a terepviszonyoknak megfelelően mindig a legjobb átviteli csatornát használja, hogy folyamatos, kiesés nélküli legyen az összeköttetés. Még szélsőséges viszonyok között, 10-15 WiFi kapcsolattal terhelt hálózatok közelében is bombabiztos az átvitel.

  A RODELink rendszerben nyolc különböző audió csatornát találunk, így egy szituációban akár nyolc különböző mikrofont is használhatunk egyszerre. Az adó és a vevő megjegyzi a kiválasztott csatornát amin dolgozik, így bekapcsolás után másodpercekkel már használható is a rendszer. A jelátvitel 100 méteres hatósugarú optimális terepviszonyok között.

  A TX-XLR plug-on adó 3.5mm TRS (kis jack) és XLR bemenetekkel rendelkezik és mivel képes 48V fantom táp biztosítására csatlakoztatható hozzá dinamikus (pl. kézi riporter) mikrofon és kondenzátor (pl. puska) mikrofon egyaránt. A XLR csatlakozó menetes szorító gyűrűvel is rendelkezik, hogy használat közben a mikrofon csatlakozás folyamatosan biztonságos maradjon. Az XLR bemenet mellett egy 3.5mm TRS (kis jack) mikrofon csatlakozó is található az adón. Így kis jack csatlakozós mikrofonok, például videó mikrofonok és csíptetős mikrofonok is csatlakoztathatók az adóra.

  Az adó tetején egy LED mutatja a bekapcsolt és bekapcsolt-némított funkciókat (zöld-piros).

  Egyik oldalán egy fejhallgató kimenet található annak érdekében, hogy felvétel közben is monitorozni lehessen a bemenetet. A fejhallgató kimenet felett mikro USB aljzat kapott helyet.

  Az adó másik oldalán egy OLED kijelző található alatta pedig a kezelő gombok. A gombok és a kijelző segítségével állíthatók az adó funkciói: négy állású erősítés (0, 10, 20, 30dB), fantom táplálás, némítás, fejhallgató hangerő, csatorna választás, automatikus párosítás.

  A plug-on adó 2db AA akkumulátorral vagy a mikro USB csatlakozón keresztül USB táplálással üzemeltethető. Ezen felül lehetőség van a leginkább elterjedt, Sony NPF akkumulátorokkal is táplálni az adót - megint egy funkció melyre a kategóriában csak a RØDE terméke ad lehetőséget.

  Az USB csatlakozó aljzaton keresztül történik a berendezés firmware frissítése is.

  Az adó beépített antennával rendelkezik, ami csökkenti méretét és igen pozitív hatással van kezelhetőségére. Az adó súlya mindössze 220 gramm.
Webáruház készítés