Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
7
7
6
4
9

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekRode NTR nagy érzékenységű RIBBON kondenzátor stúdió szalagmikrofon

Rode NTR nagy érzékenységű RIBBON kondenzátor stúdió szalagmikrofon
 • Rode NTR nagy érzékenységű RIBBON kondenzátor stúdió szalagmikrofon
 • Rode NTR nagy érzékenységű RIBBON kondenzátor stúdió szalagmikrofon
230 900 Ft
Az NTR, a RODE szalagmikrofonja, egy olyan technológiát képvisel melynek köszönhetően fantasztikusan tiszta és tranziensekben gazdag a hangja. Az NTR egy igazi mestermű, helye van a legigényesebb hangfelvételi stúdiókban, és a home stúdiókban egyaránt!

Ajánljuk ének, vokál, kórus, akusztikus hangszer, továbbá dob overhead felvételekre.

10 év garanciával!
 • Már első pillantásra látható, hogy az NTR egy nagyon különleges mikrofon - kifinomult keveréke a művészetnek és a tudománynak.

  Azért készült, hogy a világ legigényesebb stúdióiban és koncerttermeiben, vagy akár kedvenc házi stúdiónkban használva elkápráztassa a hallgatóságot részletgazdag hangjával - egy mikrofon mely a RODE szívügye már évtizedek óta, végül napvilágot látott.

  A mikrofon minden egyes alkatrészét, a transzformátoroktól a szalagmembránig, a RODE ausztráliai központjában álmodták és tervezték meg, illetve itt is készülnek azzal a céllal, hogy a valaha volt legkiválóbb szalagmikrofonban egyesüljenek, mely a fejlett gyártási technológiáknak köszönhetően kiküszöböli azon tipikus hibákat melyek egy szalagmikrofonra eddig jellemzőek voltak.

  A szalagmembrán:

  A valaha készült legvékonyabb, 1.8 mikron vastagságú szalag elem. Gyártási pontosságának köszönhetően hosszú életű és elképesztően érzékeny, részletgazdag hangot biztosít a mikrofonnak.

  A RODE szabadalmaztatott lézervágási technológiája a hagyományos nagy pontosságú fémvágással ellentétben nem hagy roncsolódást a vágott élek mentén, ahol az anyag idő előtt elkezdhetne kopni, gyengülni.

  Az NTR kapszulájába épített belső rezgéscsillapító felfüggesztés annyira hatékony, hogy nincsen szükség rezgéscsillapító mikrofonfogóra.

  A mikrofontest:

  A mikrofon tetején található biztosító csavar mereven a helyén tartja a membrán bölcsőjét, így a kapszula biztonságban van ha mikrofon éppen utazik vagy nincsen használatban.

  A kémiailag maratott fém védőháló rendkívül merev és szuper-kis sűrűségű, akusztikai áteresztő képessége az átlagosnál nagyobb.

  A mikrofontest tömör részei nem lógnak bele a kapszula iránygörbéjébe, így nem befolyásolják a mikrofon frekvencia menetét.

  A szalagmembrán teljesen elkülönül mikrofontesttől, hogy a legkisebb rezonancia se adódhasson át rá.

  Az elektronika:

  Az egyedi tervezésű, nagy kimeneti jelű, ultra kis zajú kis impedanciás transzformátorok tökéletesen illesztik az elektronikát a kapszulához.

  A világszínvonalú aktív elektronikának köszönhetően az NTR a legszélsőségesebb tulajdonságú előerősítőkkel használva is megfelelő jelszintet fog produkálni - ellentétben a legtöbb eddig ismert szalagmikrofonnal.

  A RODE 10 év garanciát vállal az NTR-re, mely a szokásos online regisztrációval igényelhető. Az NTR esetében a kiterjesztett garancia része egy egyszeri ingyenes szalagmembrán csere is.
Webáruház készítés