Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
1
2
2
2
3
1

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekRode FILMMAKER KIT + TX-XLR együtt

Rode FILMMAKER KIT + TX-XLR együtt
 • Rode FILMMAKER KIT + TX-XLR együtt
 • Rode FILMMAKER KIT + TX-XLR együtt
 • Rode FILMMAKER KIT + TX-XLR együtt
213 990 Ft
3 év hazai garanciával és ajándék Duracell Pro elemekkel!

RØDE Filmmaker Kit digitális vezeték nélküli csíptetős mikrofon készlet plug-on adóval. RX-CAM kamera vevő, TX-BELT zsebadó, Lavalier csíptetős mikrofon és TX-XLR plug-on adó egy csomagban. Nagyszerű hangminőség, innovatív funkciók a kategória legkedvezőbb árfekvésében.

Ajánljuk amatőr és profi filmeseknek, hírgyűjtőknek, riportereknek, DSLR és professzionális kamerákhoz egyaránt.

 • Technikai adatok
  Átvitel típusa 2.4GHz Fixed Frequency Agile System
  Dinamika tartomány 112dB
  Hatótávolság 100m
  Frekvencia átvitel 35Hz - 22kHz
  Max. latency (késleltetés) 4ms
  Max. kimeneti szint 1v Rms (2.8v P-p)
  Max. bemeneti jelszint 1v Rms (2.8v P-p)
  RX-CAM bemeneti ellenállás 300Ω
  RX-CAM méretek 111mm X 65mm X 52mm, 190gr.
  TX-BELT bemeneti ellenállás 10kΩ
  TX-BELT méretek 111mm X 65mm X 40mm, 190gr.
  Táp ellátás (RX-CAM, TX-BELT) 2 X AA akkumulátor vagy MicroUSB
  Antenna (RX-CAM, TX-BELT) beépített
  Csatlakozó (RX-CAM, TX-BELT) 3.5mm TRS (kis jack) menettel zárható
  Csíptetős mikrofon frekvencia átvitel 60Hz - 18kHz
  Csíptetős mikrofon kimeneti ellenállás 3KΩ
  Csíptetős mikrofon max. SPL 110dB SPL (@ 1kHz, 1% THD, 1KΩ terhelésen)
  Csíptetős mikrofon érzékenység 33.5dB re 1 Volt/Pascal (21.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
  Csíptetős mikrofon max. kimeneti szint 189.0dBu (@ 1kHz, 1% THD, 1KΩ terhelésen)
  Csíptetős mikrofon zajszint 25dB-A
  Csíptetős mikrofon méretek 12.00mm x 4.50mm x 4.50mm, 1gr.
  TX-XLR bemeneti ellenállás 1kOhm (XLR), 10kOhm (TRS)
  TX-XLR méretek 120mm X 45mm X 45mm, 222gr.
  TX-XLR táp ellátás 2 X AA akkumulátor, Micro USB, Sony NPF akkumulátor
  TX-XLR antenna beépített
  TX-XLR csatlakozó 3.5mm TRS (kis jack) menettel zárható, XLR menettel zárható

  A Filmmaker Kit a RODE Microphones RODELink vezeték nélküli mikrofon szériájának tagja. A RODELink mikrofon rendszerek természetesen már a legújabb digitális technikán alapulnak, RF átvitelük a series II 2,4GHz digitális tartományba esik és 128 bites titkosítással működnek. A rendszer folyamatosan pásztázza és keresi a legjobban használható átviteli frekvenciát, a terepviszonyoknak megfelelően mindig a legjobb átviteli csatornát használja, hogy folyamatos, kiesés nélküli legyen az összeköttetés. Még szélsőséges viszonyok között, 10-15 WiFi kapcsolattal terhelt hálózatok közelében is bombabiztos az átvitel.

  A RODELink rendszerben nyolc különböző audió csatornát találunk, így egy szituációban akár nyolc különböző mikrofont is használhatunk egyszerre. Az adó és a vevő megjegyzi a kiválasztott csatornát amin dolgozik, így bekapcsolás után másodpercekkel már használható is a rendszer. A jelátvitel 100 méteres hatósugarú optimális terepviszonyok között.

  A Filmmaker Kit egy kis méretű ergonomikus kialakítású övre csíptethető zsebadóból, a hozzá csatlakoztatható Lavalier csíptetős mikrofonból, a kamerára szerelhető, hasonlóan kis méretű vevő egységből és egy TRS (sztereó kis jack) összekötő kábelből áll.

  A kameravevőn (RX-CAM) egy OLED kijelző kapott helyet, mely a kiválasztott audió csatorna mellett mutatja az audió jelszintet és az adó és vevő egységek töltöttségét is. Az OLED kijelző mellett találhatók a bekapcsoló-, a csatornaválasztó- és a némító gombok. Nagyon hasznos funkció, hogy a vevő némító gombja a zsebadó némítását vagy annak feloldását is vezérli. Így ha a zsebadón a némítás véletlenül bekapcsolva marad azt távolról is orvosolni lehet.

  A vevő 2db AA akkumulátorral, vagy a mikro USB csatlakozón keresztül USB táplálással is üzemeltethető akár autós töltő szettel is – egy újabb hasznos funkció, mellyel más gyártók eddig még nem jelentkeztek. A mikro USB csatlakozón keresztül történhetnek majd a készülék későbbi firmware frissítései is. A teljesen töltött elemek vagy akkumulátorok 10 óra üzemidőt biztosítanak, ami a legtöbb esetben bőven elegendő két töltés között.

  Az akku fedlapja elcsúsztatható, de nem szerelhető le, azaz nem lehet csak úgy elveszíteni. A fedlapon található a két pozícióba állítható vakupapucs csatlakozó illetve egy klipsz ha éppen övre szeretnénk szerelni a vevőt. A fedlap elcsúsztatásával férhetünk hozzá a háromállású kimeneti érzékenység (hangerő) kapcsolóhoz (0, -10, -20 dB) és a párosító gomboz. Ez utóbbival egy gombnyomásra összepárosíthatjuk a vevő egységet a megfelelő adóval.

  A zsebadó (TX-BELT) valamivel egyszerűbb kivitelű, hiszen úgy kényelmes a dolgunk ha itt kevesebb beállításra van szükségünk. Mindössze egy nagyobb méretű gomb található rajta, ami azonban ellátja a be/kikapcsolás és a némítás funkcióit is.

  A gomb egyik oldalán található a mikrofon menettel zárható csatlakozó aljzata, míg a másikon a kiválasztott csatorna számát megjelenítő kijelző. Magán a gombon is találunk egy több színű mini LED-et, mely alacsony töltöttségi szint esetén és némított üzemmódban pirosan világít.

  Az akkumulátor fedlap itt is elcsúsztatható és az elemeken/akkumulátorokon kívül ugyanazokat a funkció gombokat rejti, amit a vevő esetében is: háromállású bemeneti érzékenység szabályzó és a párosító gomb. A zsebadón természetesen klipszet találunk az övre csatoláshoz.

  A zsebadó, csakúgy, mint a vevő, 2db AA akkumulátorral, vagy a mikro USB csatlakozón keresztül USB táplálással üzemeltethető.

  Közös jellemzője a vevőnek és az adónak, hogy beépített antennával rendelkeznek. Ez csökkenti méretüket így igen pozitív hatással van a rendszer kezelhetőségére. Súlyuk is megegyezik, mindössze 190 gramm.
Webáruház készítés