Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Partnereink

Látogató számláló

0
9
6
7
3
2
7

Házhozszállítás

Személyi kölcsön

Termék részletekPanasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera

Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
 • Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
 • Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
 • Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
 • Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
 • Panasonic HC-VXF990 (magyar menüvel) 4K Ultra HD kamera
249 800 Ft
Nincs raktáron
2 év hazai márkaszervíz garanciával és magyar leírással!!

4K felvétel
20x LEICA objektív
5 tengelyes képstabilizátor
HDR funkció
Élő képkereső
 • Gyönyörű 4K felvétel:

  Örökítse meg élményeit lenyűgöző minőségben. A nagy sebességű és nagy pontosságú AF köszönhetően ez már gyerekjáték.
  Folyamatos zoomolás: Elmosódás nélkül zoomolhat. Emellett a kamera látószögének megváltoztatása nélkül, egyszerűen nagyíthat az olyan témákra is, amelyek nincsenek a középpontban.

  Pontos úsztatás: A zökkenőmentes és pontos úsztatáshoz pedig csupán annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kezdő- és végpontokat.

  Egyszerű követés: kiválaszthat a videóban egy követni kívánt személyt és a kamera automatikusan a kivágott területen tartja a témát.

  Kényelmes stabilizátor: a kivágási pozíció automatikus beállításának köszönhetően még a felvétel elkészítése után is kompenzálható a kézremegés hatása. Az eredmény egy stabilabb, tisztább felvétel.
  Dönthető képkereső:

  Az elektronikus kereső (EVF) segítségével fényes nappal is kényelmesen használhatja a készüléket. A csúszó- és dönthető mechanizmus biztosítja azt a rugalmasságot, amely a külömböz helyzetekből való munkához szükséges. Mind a két szemhez kényelemesen illeszkedik.
  Moziszerű hatás

  Lassított és gyorsított felvétel
  Lassú zoomolás
  Dolly zoom funkció: nagyítja a hátteret
  Folyamatos lassított felvétel
  Kiváló objektív

  A LEICA Dicomat objektívet nemcsak az éles képalkotás, ill. a minimálisra csökkentett szellemképek és a becsillanás teszi figyelemre méltóvá, hane a finom árnyalatok és részletek is, amelykről a LEICA termékei ismertek.

  Pontos jelenetek
  A felvétel kiolvasási sebességének növelésével a speciális, kb. 8 MP-es effektív képpontszámú BSI érzékelő elnyomja a torzítást, így pontos képet alkot a jelenetről.

  Cyrstal Engine 4K
  Egy nagy sebességű és teljesítményű PCUU végzi el a hatalmas mennyyiségű 4K adat pontos feldolgozását, mikozben csökkenti a zajt.

  Vezeték nélküli többkamerás funkció
  Wi-Fi segítségével akár 3 okos telefont is összekapcsolhat és ezek közül akár kettőt is használhat kisképes rögzítéshez. Ezek a kis ablakok kicserélhetőek, helyzetük változtathat. Így több szemszögből készíthet felvételeket.

  HDR filmfelvétel
  Élvezze az élesebb, tisztább képminőséget. A funkció két különböző expozíciós beállítással készített kép keverésével elnyomja a túl erős fényeket és a sötét, árnyékos részeket. Még nehéz felvételi körülmények között, pl. ellenfényben is természetes hatású videók készíthetők.

  Tiszta, elmosódás mentes felvételek
  A HYBRID O.I.S.+ az 5 tengely mentén végzett korrekcióval teljesen kiküszöböli a nem kívánt rázkódásokat.
  A dőléskorrigáló funkció automatikusan észleli és korrigálja a kép dőlését.

  Kipróbáltuk a Panasonic 4K-s, multi stream kameráját a HC-VXF990-et. Három külsõ videót tud a készülék fogadni és egyfajta multi PiP-ben kezelni. Ezek a videóforrások esetünkben mobiltelefonok voltak. A Wi-Fi bekapcsolása után regisztrálni kell a használni kívánt készülékeket, ami úgy történik, hogy a telefonokon az elérhetõ hálózati eszközök között, megjelenik a kameránk tipusszáma. A csatlakozás egyszerû, csak egy biztonsági kulcsot kell megadnunk amit a kamera természetesen megjelenít. Ezután indítottuk el a Panasonic Image App. szoftverét (ingyenesen letölthetõ alkalmazás, mi Androidos készülékeket használtunk), mire a telefonjaink kamera módba kapcsoltak és elkezdték átjátszani a videót. Érdekes volt, hogy minimum 2 db eszközt kellett csatlakoztatni, hogy elinduljon a kamera PiP szolgáltatása. Mi végül is három telefonnal csatlakoztunk, ami zökkenõmentesen mûködött. A VXF990 LCD kijelzõjének alsó részén ott volt a három kis ablak, amik hol horizontálisan, hol vertikálisan látszottak, mikor hogy fordítottuk a mobilokat. Zökkenõmentesen - akadozás és rángatás nélkül - ment a streaming. Mindenkinek tetszett aki látta. Hasznos lehet mondjuk egy esküvõi szertartáson, vagy egy buliban, ahol - utólag - a fõ videóval párhuzamosan "több látószögbõl" szemlélhetjük az eseményeket.
Webáruház készítés