Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
0
4
5
3
3
9

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekNumark NV II szoftver vezérlő

Numark NV II szoftver vezérlő
 • Numark NV II szoftver vezérlő
 • Numark NV II szoftver vezérlő
 • Numark NV II szoftver vezérlő
269 900 Ft
3év hazai garanciával!

4 Ch, 4,3" kijelző, Serato DJ, touch FX, filter roll, 2x8 pad

 • Gondolkodj vizuálisan

  Az NV új értelmet ad a hardver-szoftver élménynek a professzionális DJ-k körében. Az NV formás, kompakt kialakításának középpontjában két, 4,3? átmérőjű színes kijelző áll, ami egy az egyben valós idejű visszajelzést biztosít a Serato DJ alkalmazásnak: a működés állapota, pörgő virtuális deckek, effektek (FX), cue pontok, hullámformák és egyéb információk jelenhetnek meg rajta. A DJ-k becsukott laptop mellett, vagy attól távol adhatják elő műsorukat, emellett átélhetik és kihasználhatják a Serato DJ szoftver és a gondosan megalkotott Numark készülék legjavát.
  A négy deck dinamikus vezérlése mellett az NV kijelzője könyvtár navigáció funkciót és részletes hullámformát is kínál mindegyik deckhez: betölthet a 4-es deckre, miközben az 1-es hullámformáját jeleníti meg. Sőt, megszűnik az ide-oda tekingetés a laptop képernyője és a kontroller között, átveszi a helyét egy laza mozdulat.

  Gyerünk, érintsd meg

  Az NS7 II-nél bemutatott forradalmi, érintésre aktiválható vezérlők és performance pad módok az NV esetében is progresszív dal manipulációt biztosítanak azonnal. FX, EQ és szűrő gombok kapacitív tulajdonságúak ? válaszolnak forgatásra, érintésre vagy mindkettőre.
  Ez az úttörő vezérlési megoldás páratlan megoldásokat nyújt a hang kreatív formálásának szempontjából. Az EQ esetében azonnali vágásokra van lehetőségünk, egyszerűen a gomb érintésével. A robbanásszerű szűrő-effektkombinációk és FX vezérlők új lehetőségeket nyitnak azzal, hogy bármikor ki- és bekapcsolhatóak.
  A teljesen új kialakítású, 5? átmérőjű érintésvezérelt kiemelkedő érzékenységet és precíz vezérlést biztosít a dalok fölött. Keress, karcolj és szabályozz a Numark adaptív tárcsa technológiájával, ami a felhasználó és a futó környezet alapján optimalizálható, hogy minden esetben a szükséges eredményt érjük el.

  Trigger öröm

  A 16 érintés-érzékeny pad intuitív vezérlést biztosít 10 pad módon át, az ujjdobolástól kezdve a minták szeletelésén át a könnyed loop és hot cue funkciókig, stb. Mindegyik pad RGB háttérvilágítású, különböző színkódokkal mindegyik módhoz, így sötét környezetben is egyszerűen használhatóak. A padok dinamikája lehetővé teszi minta triggerelését és biztonsággal állítható a loop és a hot cue funkció is, kizárva a hibalehetőségeket.

  4 deck

  Az NV rengeteg lehetőséget kínál intelligens elrendezésben. Vezéreld komplex szetted összetevőit, vagy több decket egy időben. A remix készítők álma valóra vált, az NV-vel láthatóak és hallhatóak a különböző layerek, folyamatos kontroll mellett.

  Toolroom Remix Pack

  Az NV a Toolroom Records előadóinak remix csomagjával érkezik. Professzionális minőségű audio elemeket tartalmaz a világ egyik első számú elektronikus zenei kiadójától, így a felhasználók hozzáférhetnek a különböző hangmintákhoz és ütemekhez. Remixelj egy egész dalt élőben, vagy építsd fel a kezdetektől. Csak a Numark kínálja ezt a lehetőséget a DJ-k számára, egyesítve a világszínvonalú NV élményt a profi tartalommal ? mindezt a digitális DJ szoftverek sztenderdjében.

  Bemenetek az utazó profik számára

  Egyetlen másik kontroller sem kínál ennyi lehetőséget ilyen koncentráltan. Kevesebb, mint 2? magasságával könnyen hordozható és jól mutat a színpadon. Booth és master RCA kimenetek mellett szimmetrikus XLR is helyet kaptak a könnyed csatlakozáshoz. A mikrofon bemenet és a két fejhallgató kimenet az előadás központjává teszi az NV-t. A szabványos USB csatlakozás Mac és PC esetén is biztosítja a kapcsolatot.
Webáruház készítés