Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
5
8
7
3
7
0

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekMetabones MB_EF-E-BT6 Canon EF Lens to Sony E Mount T CINE Smart Adapter

Metabones MB_EF-E-BT6 Canon EF Lens to Sony E Mount T CINE Smart Adapter
 • Metabones MB_EF-E-BT6 Canon EF Lens to Sony E Mount T CINE Smart Adapter
 • Metabones MB_EF-E-BT6 Canon EF Lens to Sony E Mount T CINE Smart Adapter
 • Metabones MB_EF-E-BT6 Canon EF Lens to Sony E Mount T CINE Smart Adapter
199 900 Ft
Teljes leírás és kompatibilitás a linkre kattintva érhető el!
 • Tulajdonságok és előnyök korlátozások
  Metabones Exclusive

  Új pozitív zár EF objektív tartó. (Szabadalmaztatás alatt).
  Tárolja az EXIF ​​adatokat (objektív neve, fókusztávolság és maximális / minimális rekesz) legfeljebb 2 kézi lencséhez az adapterben.
  Ha mindkét objektív támogatja az optikai képstabilizációt (OIS), és a fényképezőgép támogatja az érzékelő-váltást, a testen belüli képstabilizálást (IBIS), a választás az, hogy melyiket használja, vagy mindkettő harmonikusan működik.
  Sima írisz támogatás a legújabb Canon (2009+), Tamron (SP sorozat 2013+) és Sigma (2016+) objektívekkel.
  Egyéni funkciógomb (Focus Hold gomb) több mint 50 funkcióhoz rendelhető, mint például az Aperture Preview és az Eye-AF, az A9, A7 sorozat, A6500 és A6300.
  A SteadyShot INSIDE-vel felszerelt Sony kamerákon a különálló kapcsoló vezérli a testen belüli képstabilizációt (IBIS).
  Sony E-mount telekonverter támogatás.
  Kompatibilis a Sony FS7 Mark II kamerával.
  Cinema EOS objektív (CN-E Compact-Servo) támogatás, beleértve a nagyítás, az AF és az automatikus írisz használatát.
  A gumi tömítés védi az E-szerelést a portól és a nedvességtől.
  Levehető állványláb, kompatibilis az Arca Swiss, Markins és Photo Clam golyós fejekkel.
  Elektronikus

  AF-C követés a nagysebességű meghajtásnál, akár 10 képkocka / s sebességgel a Sony A9-en. (NEM alkalmazható az A7R Mark III vagy A7 Mark III esetében, lásd a Sony A7 Mark III sajtóközleményének [x] lábjegyzetét a korlátozásokért.)
  Gyors kontraszt-érzékelési AF minden E-szerelő kamerán (kivéve az AF-S / DMF a Sony A9 készülékkel).
  Tiszta fázis-érzékelési autofókusz támogatás az A9, A7RII, A7II, A6500 és A6300 készülékeken (a leggyorsabb).
  Támogatja az A7II, A7RII és A7SII 5-tengelyes, testen belüli képstabilizálását. (A szükséges objektív távolsági információ; 3-tengelyű IBIS, ha a lencse nem küld távolsági információkat.)
  A fényképezőgép teste. Nincs szükség külső áramforrásra.
  A LED-kijelző az üzemmódot, az OIS (optikai képstabilizáció) aktivitást és a kommunikációs állapotot mutatja.
  Hatékony kapcsolóüzemű tápegység.
  Támogatja a képstabilizáló (IS) objektíveket.
  Támogatja az elektronikus kézi fókuszálást (pl. EF 85 / 1.2L II és megszűnt az EF 50 / 1.0L)
  EXIF támogatás (fókusztávolság, rekesz, objektív neve)
  Táv- és nagyításkijelzés a VG és FS sorozatú videokamerákon, A9, A7 sorozatú, A6500 és A6300 (objektív távolsági információs támogatással).
  Automatikus nagyítás (objektív távolsági információs támogatással)
  Automatikus APS-C méretű rögzítés a Canon EF-S objektívekkel és számos harmadik fél DX objektívvel rendelkező teljes képkamerás kamerákon.
  Optikai / mechanikai

  A belsejében lebegő filc anyag a belső visszaverődés csökkentése érdekében.
  Alkalmas mind az EF, mind az EF-S objektívekhez. (Bizonyos EF-S objektíveknél a sarkoknál a matrica fordulhat elő, mert úgy tervezték, hogy az 1,6-szoros képkocka körét lefedje, de a Sony APS-C 1,5x-es terménytényezővel rendelkezik.)

  Autofókusz

  Az AF-C csak az A9, A7RIII, A7III, A7RII, A7II, A6500 és A6300 készülékeken támogatott, és csak zöld módban .
  A folyamatos videó AF funkció fejlett üzemmódban működik , de a teljesítmény nem kielégítő.
  A Sony A9-en csak fázisfelismerő autofókusz támogatott. A kontraszt-észlelési autofókusz nem működik. A részletekért lásd a firmware kiadási megjegyzéseket.
  Előfordulhat, hogy az AF nem működik, ha a lencse és a hozzá csatlakoztatott EF extenderek vagy egyéb csatlakoztatott távvezérlők maximális rekesze kisebb, mint f / 8.
  Az első két autofókusz kísérletet a lencse kalibrálására használják, és ennek következtében nem sikerül sikeresen lezárni a célt. Nyomja le ismét az exponáló gombot, és az automatikus élességállítás sikeresen lezár.
  Az autofókusz nehezen zárható be olyan tárgyakra, amelyek nagyon közel vannak a lencse legközelebbi élességállítási távolságához.
  A Sony EX mount 1.4x TC (modell SEL14TC) illeszkedik és működni fog, de az AF teljesítménye nem kielégítő, és bizonyos teleobjektívekkel jelentős vinjet lehet.
  Az autofókusz pontossága nagymértékben függ a lencse kialakításától és működési állapotától. A rejtett problémákkal bíró lencsék, amelyek nem feltűnnek a Canon DSLR-eken, pontatlan és megbízhatatlan autofókuszt eredményeznek a Sony-on. Ilyen jellegzetes jellegzetességek a zökkenőmentes / hibás autofókuszmechanizmus (pl. Bizonyos fókuszálási távolságok megszakítása), hibás / elhasználódott távolságmérő vagy más hibás / elhasználódott belső érzékelők.
  Más

  Nincs támogatás a lencse korrekcióra, mint például a perifériás árnyékolás, a CA és a torzítás.
  A Canon Compact-Servo Cinema lencsék, például a CN-E 18-80mm T4.4 használata a fényképezéshez nem támogatott. (Funkcionális, de lassabb, mint a fényképezéshez tervezett lencsék.)
  Egyes EF-szerű objektívek halliszhangokat okozhatnak az írisz változások és az autofókusz során, amit a fényképezőgép beépített mikrofonja felvehet videofelvétel közben. Külső mikrofon használata javasolt. Néhány, a közelmúltban bevezetett Canon márka lencséje azonban nagyon csendes.
  Korai Tamron VC objektívek, mint például az AF 28-300 / 3.5-6.3 XR Di VC LD aszférikus [IF] Makró (A20 modell), AF 18-270 / 3,5-6.3 Di II VC LD aszférikus [IF] MACRO (B003 modell) , SP AF 17-50mm F / 2.8 XR Di II VC LD Az aszférikus [IF] (B005 modell) nem képes szabadon váltani az OIS és az IBIS között, mert előfordulhat, hogy nem jelentenek IS aktivitási állapotot. A későbbi USD vagy PZD fókuszmotorral felszerelt Tamron VC lencsék rendben vannak.
  Néhány utángyártott akkumulátor fogantyú miatt a rekesz hibásan változhat. Ez a hiba az utólagos akkumulátorfogókban, de NEM a Metabones Smart Adapterből származik. Kapcsolja ki az akkumulátortartót vagy használjon eredeti Sony akkumulátorfogantyút.
Webáruház készítés