Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
3
0
7
3
6
2

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekM-Audio BX5 D3 aktív stúdiómonitor hangfal 100W

M-Audio BX5 D3 aktív stúdiómonitor hangfal 100W
 • M-Audio BX5 D3 aktív stúdiómonitor hangfal 100W
 • M-Audio BX5 D3 aktív stúdiómonitor hangfal 100W
46 500 Ft
3 év garanciával!
monitor hangfal, aktív, 100W, 5"+1", 52Hz-35 kHz, darabár!
 • A stúdió monitor nem egy szokványos hangsugárzó. Azoktól eltérően egy igazi monitor csalhatatlanul pontos, egyenletes frekvencia-átvitellel rendelkezik, elenyészően alacsony torzítás mellett.. Egy stúdió monitor esetében nincs helye színezett hangképnek. A hagyományos hangsugárzóknál esetlegesen fellépő magas THD, zavaros középtartomány, a terjengős mélyközép és fázis inkoherencia mind aláássa a magabiztos keverés létrejöttét.

  Több, mint egy hangdoboz
  Az M-Audio BX5 D3 tervezésekor egyetlen cél vezérelte a tervezőket: könnyebbé tegyék a pontos keverési munka folyamatát. A hátlapi basszus-port hossza és átmérője precíz mérnöki munka eredménye. Az eredmény pedig mély, határozott basszus, maximális részletességgel. A BX5 D3 magassugárzóját egy egyedi hullámterelő határolja, ami a pontos lesugárzási szögekért felel. A zökkenőmentes elhelyezést az optimális lehallgatási pozícióhoz a frontlapba épített LED irányfény segíti. A BX sorozat ikonikus, kulcslyuk alakot formázó előlapja nem csak attraktív megjelenést biztosít: a csavarmentes kialakítás biztosítja, hogy semmi áll az útjába a hangnak.

  Nagy teljesítményű, A/B osztályú kettős erősítés
  Hatékony és pontos: a BX5 D3 monitorok két A/B osztályú erősítőt tartalmaznak, amelyek külön hajtják a magas- és mélysugárzót. Mindegyik egység a megfelelő frekvencia tartományhoz optimalizált, karakterében illő a driverhez. A precízen hangolt hangváltó teszi teljessé a képet a hatékony és pontos hangkép érdekében.

  Testreszabott hangzás
  Nincs két egyforma lehallgató tér. A valós hangkép érdekében a BX5 D3 egy speciális Acoustic Space kapcsolóval rendelkezik, amely segítségével a stúdiód méretéhez igazíthatod a hangképet, és segít kiküszöbölni az állóhullámokat.

  Könnyed csatlakoztatás
  A BX5 D3 stúdió monitorok garantáltan illeszthetőek a már meglevő szettünkbe. A hátlapi XLR és 6,3mm csatlakozókon keresztül szinte bármely stúdió eszközhöz (interfész, zenekari/DJ keverő) csatlakoztathatjuk a BX5 D3-at.

  Több, mint alkatrészek együttese
  Az M-Audio BX5 D3 monitorok hűen viszik tovább az előd ikonikus örökségét. Nagyszerű driverek, részletesen megtervezett kabinet és erősítők valamint a professzionális csatlakozási lehetőségek biztosítják a minőségi hangzást, amiben megbízhatsz a keverési munkálatok során.

  Mélynyomó Mérete 5"
  Kiszerelés Single
  Mélynyomó 5" kevlár
  Magassugárzó 1" selyem dóm
  Frekvencia válasz 52 Hz - 35 kHz
  Crossover frekvencia 2.5 kHz
  Erősítők Mély:60W, Magas:40W
  Maximum peak SPL 110 dB
  Bemeneti érzékenység -10 dBu
  Bemeneti csatlakozók 10kΩ szimmetrikus, 20 kΩ asszimetrikus
  Védelem RF interferencia, kimeneti feszültség limitálása, hőmérséklet
  Méretek (Szélesség x Mélység x Magasság) 176 mm x 197 mm x 254 mm
  Súly 5.6 kg
Webáruház készítés