Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
2
8
1
0
2

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekKorg XE20 digitális zongora

Korg XE20 digitális zongora
 • Korg XE20 digitális zongora
 • Korg XE20 digitális zongora
297 900 Ft
Nincs raktáron
3 év hazai garanciával!
88 billentyű, kísérő automatika, kalapácsmechanika, digitális zongora, természetes érzet
Hívjon a legjobb napi árért!!!
 • Digitális zongora kísérőautomatikával, teljes koncert érzet a lakásban

  A zongora 88 billentyűs, természetes tapintású billentyűzettel kialakított, beépítve pedig két típusú teljes értékű koncert zongorával rendelkezik. A beépített kísérő automatika segítségével, a gyakorlást könnyen átkapcsolhatjuk élő előadásra is.
  A könnyed kezelés és precíz játék érdekében a teljes kísérőautomatikát a bal kezével állíthatja, az XE20 pedig stílusosan követi a változásokat. Dallamokat, átkötő hangokat jobb kézzel adhat hozzá, így élőben bármikor elkápráztathatja hallgató közönségét!

  Két teljes értékű koncert zongora

  Az XE20 német zongorajátéka a világ egyik leghíresebb zongoragyártójától származik; számos zongorista kedvence a sokoldalú kifejező ereje miatt, kiemelkedő merész tónusa, ragyogó magas regisztere és árnyalt alacsony tartománya miatt.
  Az olasz zongora világszerte híres gazdag rezonanciájáról és a játékosok stílusa iránti érzékenységéről. Ez a két hang választást kínál, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a játékélményből.

  Hangok széles választéka

  Több mint 700 kifejező és hiteles hang sokoldalú gyűjteményét kínálja, beleértve az elektromos zongorákat, orgonákat, szintetizátorokat, sárgaréz hangszereket, húros hangszereket, dobkészleteket és még sok minden mást, mind a tényleges akusztikus, mind a digitális hangszerekből. E valósághű hangok mindegyike élőben lejátszható, vagy felhasználható az XE20 automatikus kíséreteinek részeként.

  Kedvenc dalok lejátszása és felvétele

  Bármikor rögzítheti játékát, melyet vissza tud hallgatni. Amennyiben demo számokat szeretne lejátszani a szintetizátor segítségével, azt is megteheti a Song Mode segítségével bármely USB meghajtóról, MP3 formátumban, Wav formátumban vagy szabvány Midi file-okat.

  Kecses, karcsú kialakítás, hogy minden helyre passzoljon

  Az XE20 mindössze 34 cm mély és csak 11,4 kg (csak a zongora). Sokoldalú funkciói központilag a kényelmes kezelőpanelen helyezkednek el, ugyanolyan kompakt stílust adva, mint egy tipikus digitális zongora, kiegészítő kísérettel és testreszabással. A vékony és könnyű kabinet minden szobában nagyszerűen használható, vagy egyszerűen hordozható és asztalra helyezhető, így további lehetőségeket kínál az XE20 élvezetéhez.

  Fejlett hangszórók

  Az XE20 hangszóróit úgy alakították ki, hogy rengeteg energiát és tisztaságot biztosítsanak. Ez az új lejátszási rendszer javítja az általános egyensúlyt, így még akkor is, ha az automatikus kíséretet engedélyezik, a dob és a basszus alacsony frekvenciája jelen lesz, miközben lehetővé teszi a zongorának, hogy kitűnjön.

  Szoftverek

  Az XE20-at olyan szoftverrel együtt szállítják, mint a Skoove díjnyertes zongora oktató szoftvere, hogy segítsen javítani a játékot, valamint a KORG Module app, amely még több hang elérését biztosítja. Továbbá a KORG Gadget 2 Le DAW zenei alkalmazása is a csomag tartalma.

  Billentyű NH (Natural Weighted Hammer Action) 88 billentyű (A0–C8)
  Érzékenység 4 típus, Soft (light), medium (standard), hard (heavier), fixed
  Hangmagasság Transzponálás, finomhangolás
  Hanggenerátor Stereo PCM
  Maximális polifónia 184 hang (German és Italian piano 120, más hangzáskan 64)
  Hangok több mint 705 hangzás, 41 bobkészlet (beleértve a GM kompatibilis készletet)
  Stílus 280 preset, 2 intro, 4 viriations, 2 Fills, 1 count in/break, 2 endings, syncro start/stop, tap tempo
  Zenei stílus több mint 64
  Demo 21
  Audio lejátszó MP3, WAV(44.1kHz, 16bit)
  Settlisták 4x10 bank
  Metronóm Tempo, beat, volume
  Tempo 30-240
  Bejárat 6,3 Jack lábkapcsoló, 3,5 jack audio be
  Kijárat 2x 6,3 Jack, 3,5 jack fejhallgató
  Hangszóró 2x 18W
  Méret 1312 x 336 x 118 mm
  Súly 11,4 kg
Webáruház készítés