Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
2
8
9
9
5

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekKlark Teknik NCAT5E-50M Cat5e kábel dobra tekerve

Klark Teknik NCAT5E-50M Cat5e kábel dobra tekerve
179 900 Ft
A KLARK TEKNIK NCAT5E-50M kizárólag a Neutrik és a Schill komponensek felhasználásával készült, és megbízható teljesítményt nyújt, amikor CAT5 alapú kapcsolatokra van szükség a mobil pro audio alkalmazásokhoz. Erős, etherFLEX kábel etherCON csatlakozókkal ideális az AES50, a Dante, az EtherSound, a CobraNet, az AVB audiohálózat vagy az általános célú Ethernet távirányító közepes és hosszú kábelfutamaihoz.
 • Rugalmasság
  Az EtherFLEX strapabíró kábelszerkezet 4 pár sodrott AWG 26 vezetéket tartalmaz, amelyek sokkal jobban képesek ellenállni az ismételt hajlításnak és a feszültségnek, mint a szilárd huzalok. A vezetékeket vezető fólia és további fonott árnyékolás veszi körül, hogy az EMI, az RF és az ESD ellen állandóan magas az elutasítási arány. Belső FRNC kabátját a masszív külső FLEX PUR kabáttól vékony talkumpor választja el, a jobb kábelkezelési tulajdonságok érdekében.


  De az NCAT5E-50M nemcsak kiváló mechanikai tulajdonságait tekintve rugalmas, hanem számos helyzetben alkalmazható. Ha egyetlen 50 m-es futás nem elegendő, az opcionális Neutrik NE8FF csatlakozó segítségével két kábelt 100 m-re meghosszabbíthat. Egyszerűen tekerje le a kábelt a dobról. Ha szüksége van AES50 kapcsolatokat meghaladó tipikus 100 méteres határt CAT5 Ethernet, KLARK TEKNIK „s DN9610 Extender vagy DN9620 ismétlöi egy nagyon költséghatékony megoldás.

  Dob tekercselt
  Dob tekercselt
  A Schill kábeldobokat tényleges ipari szabványnak tekintjük az európai profi audiokábeldobok számára. A törhetetlen szintetikus kaucsuk anyag ugyanolyan erős és rugalmas, mint az acél, de tartósabb és sokkal könnyebb. A speciális anyag ellenáll a -20 ° C és + 70 ° C közötti hőmérsékletnek, ellenáll a vegyszereknek, olajoknak és benzinnek. Az integrált állítható szünet megállítja a dob véletlen forgását. 2 m-es kábelhossz van feltekercselve a kiegészítő orsóra, hogy a dobot könnyen összekapcsolják a keverőpulttal. Mindkét etherCON csatlakozó gumiszalagjai fedik a csatlakozókat a beállítás és a szállítás során, a horog-hurok rögzítők pedig rögzítik a kábel végeit szállítás közben.
Webáruház készítés