Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
2
1
5
2
8
6

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekKORG WAVEDRUM Global + dobverő szett

KORG WAVEDRUM Global + dobverő szett
 • KORG WAVEDRUM Global + dobverő szett
198 900 Ft
WAVEDRUM percussion szintetizátor. Kibővített hangszínekkel, gyorsabb DSP-vel és nagyobb kimeneti szinttel.
Kompakt kivitelezésű DSP és minta alapú ritmushangszer.

2 év garanciával!
 • új technológiákat ötvöző percussion szintetizátor
  hibrid hangszín előállítás, modellezéses és minta alapú szintézis
  az ütőfelületbe épített nyomásérzékelő szenzor és a piezzo elektromos pickup egyéni játékmódot tesz lehetővé
  különböző hangzásokat variálhatunk az ütőfelület és a káva megütésével
  széles spektrumban használható 100 preset hangzás
  100 átírható (user) beállítás
  kedvenc hangzásainkból élőben 12 beállítást tárolhatunk
  könnyen szállítható masszív kivitel, ami kis súllyal párosul
  100 loop, hogy könnyebb legyen a jam-melés
  aux bemenet külső hangforrások (MP3 lejátszó,CD) számára

  A második generációs WAVEDRUM -ot a gazdag hangzásvilág, a programozhatóság, és a rendkívüli érzékenység jellemzi. Az akusztikus eszközöknek nagyon széles a dinamika tartománya. A WAVEDRUM a finom érintéstől az agresszív ütéseken át a ritmikus játékig, minden játékstílusra azonnal reagál. A hangszerben a hagyományos akusztikus ütőhangszerek hangszínein kívül egyedi, különleges hangzások is találhatók. A WAVEDRUM nagyon jól kezelhető. Egy olyan eszköz, amelyen a tabla, a konga, és más hasonló hangszerek különleges játéktechnikája könnyen utánozható. Mindezt saját előadói stílussal, eredeti elképzelésekkel egészítheti ki. A kis méretű és könnyű WAVEDRUM segítségével akár stúdióban, akár élő koncerten maradéktalanul megvalósíthatja zenei elképzeléseit.

  DSP szintézis és PCM hangminták

  A WAVEDRUM az analóg-, az additív-, a nem-lineáris-, a fizikai-, stb. modellezést a hangszerben található 36 DSP algoritmus segítségével valósítja meg. Ezeknek kombinálásával - a WAVEDRUM saját hangján kívül - különböző hangszerek hangját, természetes hangokat, vagy tisztán szintetikus hangokat állíthat elő. A WAVEDRUM hangképzésének másik fontos egysége, a PCM hangképző rendszer 200 mintavételezett hangot tartalmaz, 100 -at az ütőfelülethez, 100 -at a kávához. Bizonyos algoritmusok esetében kombinálhatja a DSP szintézis és PCM hangszer hangját, és az egyik kombinációt az ütőfelülethez, a másikat pedig a kávához rendelheti. Az egyetlen programon belüli több hangszín vezérlésével egészen különleges hangzást állíthat elő. Más algoritmusokban a PCM hangot az ütés erősségével és hangszínével vezérelheti. Ez a lehetőség semmilyen más hangminta lejátszóban nem található meg.

  Különleges népi hangszerek

  A WAVEDRUM -ban a pop- és rockzene dobosai által használt alap hangszereken, a pergőn, a lábdobon, és a tomokon kívül a világ különleges kultúráira és a régi korokra jellemző hangszer különlegességek is megtalálhatók. Az etno ütőhangszerek - látszólag egyszerű felépítésükkel - mindig egy adott kultúra bonyolult érzelmi rendszerének kifejezőeszközei. Ilyenek például a Cajon, a konga és a tabla, de ide tartoznak a különféle fémből készült hangszerek, mint például a Cowbell (kolomp), és a háromszög, valamint az egyéb, ritkaságnak számító etnikai ütős hangok is. A WAVEDRUM segítségével az agyagból készült edényhez hasonlító Udu, a Bali szigeten használt, bambuszból készült gamelán marimba, a jegog, vagy az afrikai beszélő dob, a Talking Drum hangján kívül, a gongot, és sok más - gyakran különleges játéktechnikát igénylő - hangszer hangját is megszólaltathatja. Az ütős hangokon kívül a WAVEDRUM -ban húros hangszerek, például szitár, koto, és Berimbau hang is található. A hangszerek hangja rendkívül élethű.

  100 Preset (gyárilag készített) program, és 100 User (a felhasználó által létrehozható) program

  A 100 Preset WAVEDRUM program tökéletesen utánozza a dob és az ütőhangszerek hangját. A hangot meghatározó paraméterek szerkesztésével - az Ön által játszott zenei stílusnak megfelelően - egészen új hangzást hozhat létre, melyet a Decay Time, a Loudness, a Reverb, a Delay, és a nyomásérzékelő szenzor (intenzitás-) görbéjének beállításával különlegesen egyedivé tehet. Megteheti például, hogy az ütőfelület anyagát bőrröl fémre cseréli. A DSP és a mintavett hangok kombinálásával teljesen új hangszínt állíthat elő. Ezeket az új programokat (legfeljebb 100 -at) a User memóriaterületre elmentheti. A WAVEDRUM -ban egy úgynevezett Live Mode is található, mely előadás közben lehetővé teszi 12 korábban beállított úgynevezett kedvenc program (Preset vagy User program) gyors betöltését.


  Gyakoroljon kísérettel

  A WAVEDRUM egy önálló hangszer, de néhány funkciója lehetővé teszi, hogy szórakozásból vagy gyakorlás céljából "dzsemmeljen" vele. Ehhez 100, különféle stílusban megszólaló Loop frázist használhat. A megszólaló hanghoz az AUX bemenet segítségével bármilyen audio forrás - CD, MP3 lejátszó, vagy egy másik WAVEDRUM - jelét hozzákeverheti. A lehetőségek korlátlanok.
Webáruház készítés