Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
6
7
7
8
1
1

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekKORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor

KORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor
 • KORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor
 • KORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor
 • KORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor
 • KORG EK-50 kíséretautomatikás szintetizátor
149 900 Ft
Ajándék letölthető stíluscsomaggal!
Hivatalos hazai garanciával és részletes magyar leírással
A népszerű KORG PA-50 utódja újra kapható!
 • Főbb jellemzők:
  1. Hatékony hangrendszer
  12 cm-es, 10 + 10 W-os Hi-Fi Bass-reflex dupla kúpos hangsugárzók, amelyek a kellemes zongora hangok és az erőteljes mélyhangok megszólalását biztosítják. A hangszóró EQ gombjával kiválasztható az ideális hangbeállítás.
  2. Világító gombok
  Az EK-50 gombjai világítanak, így segítsenek a felhasználónak tisztán látni, hogy egy adott pillanatban mi is történik. Ennek is köszönhető, hogy az EK-50 kezelése rendkívül egyszerű.
  3. Sokféle zenei műfajra kiterjedő, kiváló minőségű hangzások és stílusok széles választéka
  Az akusztikus hangszerektől a népszerű szintetizátor hangokig, az EK-50 számos kiváló minőségű hangzást és stílust tartalmaz (702 előre beállított, azaz Preset hang és 41 dobkészlet). Az EK-50 több, mint 280 kiváló minőségű Preset zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható.
  4. 64 hang
  Ebben az árkategóriában ennek a hangszernek a legmagasabb a polifóniája, így még Layer-ek használatakor sem kell attól tartani, hogy kimaradnak a hangok.
  5. Számtalan stílus
  A rengeteg kiváló minőségű automatikus kísérő pattern (stílus) igazán szórakoztató élményt nyújt. Az EK-50 több, mint 280 zenei stílusának köszönhetően a hangszer a legtöbb zenei műfajban használható. Az egyes stílusoknak 4 különböző variációs pattern-je, valamint 2 Fill, 2 Intro, 2 Ending és Count in/Break funkciója is van.
  6. Sztereó Multi effekt
  Az EK-50-ben 2 sztereó effektprocesszor található, és a felhasználó 34 effekt típus (148 változat) közül választhatunk. Játék közben a 148 effekt közül egyszerre kettőt lehet kiválasztani és használni.
  7. Nagyméretű stílus adatbázis a valóban széles választékhoz
  A KORG Pa 50-hez kifejlesztett memóriának köszönhetően - a gyári stílusok biztonságos tárolása mellett - akár 96 felhasználói (User) stílus mentése is lehetséges. A Pa50-et világszerte több tízezren használják , és a rendelkezésre álló stílusok a helyi és nemzetközi zenei stílusok igen széles választékát ölelik fel. (Ez a funkció egy hamarosan elérhető frissítésben, egy letölthető szoftver segítségével lesz használható).
  8. Élő játékhoz ideális!
  - A stílusok testreszabhatók és ezekből Set List-ek állíthatók össze (A listákat 4x10 bankban tárolhatjuk). Az ugyanazon bankba elmentett listák egyetlen gombnyomással behívhatóak. A független LINE OUT kimeneten keresztül a hangszert könnyedén csatlakoztathatjuk külső PA rendszerhez is (ellentétben más, ebben a kategóriában kapható billentyűzetekkel szemben, melyek általában megosztott, azaz Headphone/LINE OUT kimenettel rendelkeznek).
  9. Sok más hasznos funkció
  - A hangszeres játék felvehető (MIDI-n keresztül), majd visszahívható, és rájátszhatunk a korábban felvett és visszajátszott alapra. Zenei alapként más formátumú fájlok (mp3, wav) is használhatók
  - A közkedvelt Grand Piano hangszín a „Grand Piano” gomb segítségével azonnal betölthető
  - 64 „zenei stílus”: ezek néhány „Preset” stíluson alapulnak, de nagyon hasonlítanak azokhoz az eredeti dalokhoz, melyeket emulálnak. (Érdemes ezeket mintaként használni a stílusok személyre szabásakor!)


  Tulajdonságok:
  Hangok: 675 hang + 35 dobkészlet (Drum Kit)
  Stílusok: 280 Preset stílus, 96 User stílus (a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után), 64 zenei stílus
  Hangok: 64 hang
  Effektek: 34 effekt típus (50 a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után)
  Bemeneti, illetve kimeneti csatlakozások: - LINE OUT (L / MONO + R), fejhallgató, USB-MIDI (AUDIO a hamarosan elérhető operációs rendszer frissítés után)
  Táplálás: 12V-os AC adapterről, vagy 8 darab AA elemről
  Méretek (szélesség x magasság x mélység): 994 x 392 x 132 mm
  Tömeg: 7,5 kg
  Tartozékok: Használati utasítás, kottatartó, hálózati adapter

Webáruház készítés