Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
0
8
9
9
7
5

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekHeadRush Pedalboard gitárerősítő és effekt modellező processzor

HeadRush Pedalboard gitárerősítő és effekt modellező processzor
 • HeadRush Pedalboard gitárerősítő és effekt modellező processzor
 • HeadRush Pedalboard gitárerősítő és effekt modellező processzor
 • HeadRush Pedalboard gitárerősítő és effekt modellező processzor
369 900 Ft
2 év hazai garanciával és ajándék fejhallgatóval!
Gitárerősítő és effekt modellező processzor, Eleven HD Expanded DSP szoftver, 33 gitár erősítő, 15 láda, 10 mikrofon szimuláció, 34 effekt pedál, érintőképernyős kijelző, OLED kijelző, minőségi expression/volume pedál, hangszer bemenet, expression pedál bemenet, Aux In, sztereó kimenet, fejhallgató kimenet, effekt hurok, MIDI in, out, trhu, USB port, tartozék tápkábel
 • Tökéletes megszólalás egy érintésnyi távolságban:
  A HeadRush Pedalboard™ egy kifinomult négymagos processzort és egy kivételesen erőteljes Eleven® HD Expanded™ DSP szoftvert foglal magába, ezeknek köszönhetően a legsokoldalúbb, valósághűbb és reszponzívabb erősítő, hangfal, mikrofon és FX modellezést kapjuk a jelenleg fellelhető hordozható padlóeffekt processzorok felhozatalából. A 7”-es érintőképernyőn könnyedén megalkothatjuk és szerkeszthetjük hangzásainkat, példa nélküli egyszerűséggel és gyorsasággal böngészhetünk a modellek között, görgethetünk a listákban és drag-and-drop műveleteket is végrehajthatunk. Nagyon könnyen bele lehet tanulni programozásába, mivel az editálás intuitív és realisztikus.
  Ezeken felül az elmentett hangzások közötti váltásnál semmilyen szünetet nem tapasztalunk, valamint a “tail spillover” funkciót bekapcsolva a korábbi hangzásban használt delay-ek és reverb effektek az új előhívott hangzás alatt csengenek le, így még természetesebb a váltás. A beépített looper összesen 20 percnyi hanganyagot tud rögzíteni, valamint egyéni IR fájlokat és exkluzív, máshol nem fellelhető eredeti boutique effekteket is tölthetünk a készülékre.
  Ha a klasszikus elektroncsöves vintage erősítők meleg hangzására vágysz, vagy széles térérzetű ambient sztereo delay textúrákat használnál végtelen feedback-kel, esetleg a legsúlyosabb djent hangzásokat kutatod, ne keress tovább! A HeadRush Pedalboard kielégíti ezeket a szélsőséges igényeket, és természetesen a köztes világokat is magába foglalja.

  7”-es érintőképernyő:
  A HeadRush Pedalboard szíve a 7” átmérőjű érintőképernyő és az ultra intuitív, gitáros centrikus interfész. Egyszerűen csak érintsd meg, görgesd a listákat, húzd át a kiválasztott hangzásokat listákba, lenyűgöző sebességgel és pontossággal alkothatod meg a keresett hangzást. A nagyméretű kijelzőn ezen kívül azonnali visszajelzéseket láthatunk előadás közben, az expression pedállal pedig akár számok alatt is módosíthatjuk beállításainkat a ‘Hands-Free Mode’ használatával. A HeadRush Pedalboard megalkotása közben az elsődeleges cél az egyszerű, gyors és intuitív használat volt, így azonnal beleugorhatunk a patch-ekbe, és másodpercek alatt újakat hozhatunk létre.

  Fejezd ki önmagad!
  A HeadRush Pedalboard egyszerűen címezhető expression pedáljával az erősítő, hangfal, mikrofon és FX modell arzenál minden egyes paraméterét vezérelhetjük. Hangzásonként 2 bank expression pedal mapping választható, bank-enként pedig 4 címezhető paramétert állíthatunk be, így a HeadRush Pedalboard elképesztő teret enged a hangzás változtatására élőben.

  Csatlakozási lehetőségek, amikre tényleg szükséged van:
  A HeadRush Pedalboard zökkenőmentesen illeszkedik be jelenlegi felszerelésedbe, minden olyan csatlakozót megtalálsz rajta, amire szükséged lehet koncert, gyakorlás és felvétel közben. A 6,3mm-es gitár bemenet mellett 2 XLR kimenetet találunk ground lift kapcsolóval, 2 6,3mm-es TRS kimenet választható jelszinttel (amp/line), 5-pólusú MIDI ki- és bemenetet és sztereo FX loop-ot is találunk a hátsó panelon, utóbbin keresztül pedálokat és egyéb külső processzorokat is integrálhatunk a jelútba, bármelyik ponton. A HeadRush Pedalboard együtt képes vezérelni meglévő felszereléseidet, és ezzel újabb szónikus világok kapuit is megnyitja előtted.

  Esszenciális stúdióeszköz:
  Emeld felvételeid a következő szintre! A studio szintű 24 bites 96kHz mintavételezésű beépített USB interfésszel játékod minden apró nüansznyi részletét rögzítheted, az Eleven HD Expanded™ DSP szoftverrel pedig a végtelenségig finomíthatod a megszólalást. Lehetőségünk van a direkt és a processzált jeleket egyidejűleg felvenni, illetve reamp-olhatjuk direkt gitárjeleinket, és közben alakíthatjuk ki saját hangzásunkat.

  Custom / 3rd Party IR támogatás:
  A HeadRush Pedalboard segítségével a gitárosok tovább bővíthetik a használható hangfal modellek számát, külső, harmadik féltől származó impulse response fájlokat tölthetünk a készülékre. A Celestion jóvoltából már a kezdő csomagban extra letöltéseket találunk indításként, a későbbiekben viszont bármikor feltölthetünk más forrásból származó 48kHz – 192kHz mintavételezésű, 16 – 32 bitmélységű mono .WAV és .AIFF kiterjesztésű IR fájlokat, maximum 2048 mintát menthetünk el.

  HeadRush Pedalboard tulajdonságok:

  Gitár effect, erősítő, hangfal és mikrofon modellező processzor
  7”-es nagy felbontású érintőképernyő és intuitív, gitáros centrikus felhasználói felület
  Kifinomult négymagos DSP rendszer az Eleven® HD Expanded™ jóvoltából
  33 erősítő, 15 hangfal, 10 mikrofon, 6 torzító, 5 dinamika szabályzó/EQ, 11 modulációs effekt, 7 reverb/delay, 8 rotary és 5 expression modell
  Kifinomult, szünetmentes preset váltás reverb és/vagy delay tail spillover funkcióval
  12 lábkapcsoló kiválasztható színű LED világítással, OLED szöveg csíkkal, amiről leolvashatjuk a részleteket használat közben
  Looper 20 perces felvételi idővel; a felvett layer-eket fordított sorrendben egyesével vonhatjuk vissza
  Custom vagy harmadik féltől származó gitár hangfal IR-ek használata (impulse response fájlok); exclusive Celestion IR letöltés a kezdő csomagban
  A ‘Hands-Free Mode’ használatával az expression pedállal gyors paraméter változtatásokat hajthatunk végre
  A beépített USB audio interfésszel közvetlenül készíthetünk felvételt, és reamp-olhatunk (max. 24-bit 96kHz)
  6,3mm-es gitár bemenet; 6,3mm-es expression pedál bemenet; 5-pólusú MIDI ki- és bemenet
  (2) szimmetrikus XLR kimenet ground-lift kapcsolóval; (2) 6,3mm-es TRS kimenet amp/line jelszint kapcsolóval
  a 6,3mm-es sztereo FX loop segítségével a jelút bármelyik pontjára csatlakoztathatjuk pedáljainkat és külső effektprocesszorainkat
  3,5mm-es aux bemenet mobil eszközök számára, 6,3mm-es fejhallgató kimenet egyéni visszahalgatásra
  Ellenálló acél házban, beépített kábel elvezető csatornával
  Kiknek készült a HeadRush Pedalboard?
  A HeadRush Peadalboard elsősorban azoknak a középhaladó és haladó gitárosoknak tervezték, akiknek egy sokrétű erősítő, hangfal, mikrofon és effekt modellező processzorra van szükségük, koncert és stúdiókörnyezetben egyaránt.
  Robosztus fém házával, csatlakozási lehetőségek tárházával, megszakítás nélküli preset váltásával, beépített looper-ével és a legkeresettebb erősítő, hangfal, mikrofon és effekt modellekkel a HeadRush Pedalboard magába foglal minden szükséges funkciót, mindezt egy hordozható, kevés helyet foglaló formátumban teszi.
  Ezen felül a beépített fedélzeti audio interfész studio szintű megoldásokat és re-ampolási lehetőségeket kínál, ami a klasszikus erősítőket lemodellező eszközöket kereső session zenészek és a hangmérnökök számára is vonzóvá teszi az eszközt.
  Az ultra reszponzív 7”-es érintőképernyővel és az elismert Eleven HD Expanded™ DSP szoftverrel a felhasználó másodpercek alatt megtalálhatja a keresett hangzást. A versenytársak termékeivel szemben az információkat egy gitáros barát felületen kapjuk, ami jelentősen felgyorsítja a tanulás folyamatát.

  Pedál Típus 2. Multieffektek
  Típus Elektromos Gitárhoz
  Kapcsolók 12x lábkapcsoló színes LED-ekkel és OLED kijelzőkkel
  Pedálok. 1x expression pedál
  Gombok 1x master hangerő potméter
  1x fejhallgató hangerő potméter
  1x aux hangerő potméter
  1x navigációs /paraméter tárcsa
  3x paraméter forgópotméter
  Kijelzők
  Elsődleges kijelző 1x 7” full-colour LED háttér világított kijelző, érintés érzékenységgel
  Lábkapcsolók OLED kijelzői 12x monokróm OLED háttérvilágított kijelző
  Csatlakozók
  1x 6.35 mm TS gitár bemenet
  1x 6.35 mm TRS másodlagos expression pedal bemenet
  1x 3.5 mm sztereo bemenet (külső eszköz számára)
  2x XLR kimenetek (ground-lift kapcsolóval)
  2x 6.35 mm TRS kimenetek (amp/line jelszintkapcsoló)
  2x 6.35 mm TRS bemenetek (FX loop send)
  2x 6.35 mm TRS kimenetek (FX loop return)
  1x 5-pólusú MIDI bemenet
  1x 5- pólusú MIDI kimenet/thru
  1x USB Type-B port
  1x IEC hálózati bemenet
  Áramellátás
  Csatlakozó IEC
  Bemeneti feszültség 100–240 V, 50/60 Hz, 1.2 A
  Méretek 610 (SZ) x 305 (MÉ) x 89mm (MA)
Webáruház készítés