Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
8
0
7
1
3
3

Házhozszállítás

Termék részletekDENON AVR-X550BT AKCIÓ-s áron!

DENON AVR-X550BT AKCIÓ-s áron!
 • DENON AVR-X550BT AKCIÓ-s áron!
 • DENON AVR-X550BT AKCIÓ-s áron!
124 990 Ft
3 év hazai garanciával és ajándék 3000Ft-os bónnal!

 • Az AVR-X550BT tökéletes első lépést jelent a házimozi-kezdők számára, mivel a cég elismert, osztályvezető audio képességét nyújtja számos fejlett funkció mellett, és mindezt anélkül, hogy bankot kelljen robbantani hozzá.
  Az AVR-X550BT funkciói között megtalálható a teljes 4K kompatibilitás, a Dolby Vision, a HDR (High Dynamic Range), a HLG (Hybrid Log-Gamma), az ARC (Audio Return Channel) és a Bluetooth vezeték nélküli audio streaming is, számos más csodálatos funkció mellett. Mindössze egyetlen HDMI kábellel továbbítja a TV-hez mindezt.
  Annak ellenére, hogy ezek a meggyőző funkciók és technológiák egy jövőképes modellt biztostanak, a készülék rendkívül egyszerűen telepíthető, beállítható és működtethető. Mindez a Denon osztályelső telepítési segédletén és grafikus felhasználói felületén keresztül érhető el. Emellett az AVR-X550BT egy bemérő mikrofont is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kalibrálja a modellt az egyes hallgatási helyiségekhez, a legjobb hangteljesítmény érdekében. Továbbá a dedikált 500-as sorozatú távvezérlő alkalmazás lehetővé teszi az AVR-X550BT vezérlését is a telefonról.
  A 130W-os kimenet, amelyet a nagy áramú diszkrét teljesítményerősítők hajtanak mind az öt csatornán azt jelenti, hogy a modellnek több mint elegendő ereje van ahhoz, hogy biztosítsa a házimozi minden izgalmát és hanghatását. Eközben a fedélzeti Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio dekóderek biztosítják a kiváló hangzást a nagy felbontású hangformátumokból a kasszasiker mozifilmekhez. Az 5.2 kivitelnek köszönhetően két mélysugárzót is kezelhet. Ez főleg azok számára lehet érdekes, akik igénylik a több teljesítményt a mély frekvenciákon.
  Ha inkább az okostelefonon tárolt zenéket szeretné hallgatni, egyszerűen alkalmazza az AVR Bluetooth képességét, amely akár nyolc készüléket is megjegyezhet, így az egész család hallgathatja a kedvenc zenéit a készüléken. A csomag az öt HDMI bemenettel válik teljessé, így minden elképzelhető eszköz csatlakoztatható hozzá.
  5.2 csatornás AV Receiver, 130W teljesítmény csatornánként
  Teljes 4K/60 Hz jeltovábbítás, HDR, HLG, ARC és HDMI CEC
  5 HDMI bemenet teljes HDCP 2.2 támogatással (3 bemeneten)
  Bluetooth zenelejátszás
  Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio
  Telepítési segéd
  Automatikus hangszóró kalibrálás mikrofonnal
  MP3, WMA, FLAC és MPEG-4 / AAC műsorszámok lejátszása az előlapi USB-n keresztül
  Dolby Vision
  Denon 500 sorozatú távvezérlő alkalmazás
  Intelligens ECO mód
 • Szállítási idő
  1-2 nap
  Cikkszám
  avr_x550bt
Webáruház készítés