Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
3
6
1
3
6
7

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekBoya BY-MA2 XLR audio mixer

Boya BY-MA2 XLR audio mixer
  • Boya BY-MA2 XLR audio mixer
  • Boya BY-MA2 XLR audio mixer
  • Boya BY-MA2 XLR audio mixer
17 700 Ft
A Boya BY-MA2 egy 2 csatornás XLR hangkeverő, amely DSLR kamerákhoz, kamkorderekhez, és más, 3,5 mm-es TRS csatlakozóval felszerelt eszközökhöz lett tervezve. A BY-MA2 rendelkezik 2 XLR hangbemenettel, amelyek 2 külső XLR vezeték nélküli mikrofon vevőegység, vagy XLR puskamikrofonok használatát teszik lehetővé
  • A BY-MA2-vel javíthatja a hangteljesítményt és a hangminőséget. A BY-MA2 fel van szerelve továbbá egy kombinált 6,35 mm-es csatlakozóval is, ami lehetővé teszi hangszerek, pl. gitár csatlakoztatását.
    A BY-MA2 könnyedén csatlakoztatható bármilyen kamera "ketrechez", amely 19 mm-es rúddal van felszerelve a beépített 19 mm-es nyíláson keresztül. Tartalmaz egy 15 mm-es adaptert is, így 15 mm-es rudakkal ellátott ketrecekre is rögzíthető. Alul 3 szabványos 1/4”-20-es menet található, ami lehetővé teszi ennek a hangkeverőnek a csatlakoztatását bármilyen kameraketrechez (1/4"-es meneten keresztül), vagy elhelyezhető közvetlenül egy DSLR kamera vakupapucsán a vakupapucs-adapter telepítését követően.
Webáruház készítés