Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
3
3
7
3
4
8

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekAlto PRO Stealth Wireless vezeték nélküli hang jeltovábbító

Alto PRO Stealth Wireless vezeték nélküli hang jeltovábbító
 • Alto PRO Stealth Wireless vezeték nélküli hang jeltovábbító
 • Alto PRO Stealth Wireless vezeték nélküli hang jeltovábbító
149 900 Ft
Hazai garanciával!
Vezeték nélküli audio átviteli rendszer.
 • Ajánljuk mindenkinek aki, szeretné megúszni a keverő,és a hangfalak közötti kábelezést, vagy a helyszín alkalmatlan arra, hogy kábeleket vezessünk el.

  Vezeték nélküli rendszer aktív hangfalakhoz.
  Vezeték nélküli audio kapcsolatot létesít bármilyen aktív hangfalak között. Dupla csatornás adó (két db 6.33mm XLR)
  2 db Egycsatornás vevő, XLR kimenettel (egységenként) hangminőség romlás nélküli jelátvitel
  Megbízható UHF sáv, 16 választható csatorna állítható interferencia zajszűrés fejleszteni lehet a Stealth vezeték nélküli bővítő csomaggal (külön megvásárolható)
  Adó: 2 XLR combo bemenet
  Vevő: 1 XLR kimenet (per vevő)

  Az Alto Professional vezeték nélküli Stealth Wireless rendszere segítségével akár több száz méter audio kábeltől szabadulhatunk meg. Kompatibilis az összes aktív hangfallal valamint a hagyományos erősítős passzívhangfalas megoldásokkal.

  Az Alto Professional vezeték nélküli Stealth Wireless rendszere segítségével akár több száz méter audio kábeltől szabadulhatunk meg. Kompatibilis az összes aktív hangfallal valamint a hagyományos erősítős passzívhangfalas megoldásokkal. Biztonságos két csatornás rendszere bővíthető az Alto Professional Expander Kit-tel.

  Idő és pénz takarékos
  Gyorsabban beállíthatjuk és lebonthatjuk a berendezéseket, mivel megszünteti a bonyolult és csúnya kábelezést. A koncert végeztével nem kell az unalmas kábel tekercseléssel foglalkozni éjszaka. A Stealth vezeték nélküli rendszer gyors és biztonságos kapcsolatot létesít egyenesen az erősítő és a hangfalak között.

  Minden, amire szükség van
  Az azonnali használatra kész teljes csomag tartalmazza a két csatornás adót és két darab egycsatornás vevőket. A transmitter XLR combo bemenetére bármilyen keverőt vagy más audio jelforrást lehet csatlakoztatni. Mindegyik vevőn egy XLR kimenet található, melyhez az XLR kábel is tartozék. A szerelési és akasztó kellékek is tartozékok, amik biztonságosan tartják a vevőket.

  Egyszerű telepítés
  Először csatlakoztasd az adót a mixer main outputjára az XLR vagy 6.3 mm jack combo-ra.Majd csatlakoztasd a vevő egységeket a kábel segítségével az aktív hangfalak/erősítő inputjaiba.Kapcsold be az adót elsőnek, majd a vevőket. Válaszd ki az egyik csatornát a 16 megbízható UHF csatorna közül az interferencia minimalizálásához. Manuálisan is lehet állítani a zajszinten három állásban az optimális teljesítményhez. Ahogy igényeid változnak, utólag több vevőt is csatlakoztatni lehet.

  Expander Pack
  Az Alto Professional vezeték nélküli Stealth Wireless rendszer bővítéseként, a praktikus Expander csomag segítségével két további csatornát lehet rákötni rendszerünkhöz. Az előadás végeztével szimplán csak kihúzzuk a hangfalakból a vevő egységeket és máris megszabadultunk a több méter kábel tekercselésétől, mellyel időt és helyet is spórolhatunk.

Webáruház készítés