Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
3
0
4
9
5
4

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekAkai MidiMix USB Midi kontroller

Akai MidiMix USB Midi kontroller
 • Akai MidiMix USB Midi kontroller
 • Akai MidiMix USB Midi kontroller
36 900 Ft
2 év hazai garanciával!
8 line fader, 1 master fader, 24 potméter 3 sorban, 16 gomb 2 bank, Ableton Live Lite
 • MIDI keverő bármely DAW szoftverhez
  8 különálló vonal fader, 1 master fader
  24 tekerhető potméter, csatornánként három
  16 gomb, két bankban, némítás, szóló, és felvétel élesítés funkcióval csatornánként
  Minden beállítás gombnyomásra küldhető a DAW szoftvernek
  Egy az egyben illesztve az Ableton Live kezelőfelületéhez (mellékelt Ableton Live)

  Magas keverő teljesítmény egy kompakt csomagolásban
  A MIDImix egy kompakt, hordózható magas teljesítményű mixer, amelynek egyedi képessége, hogy képes vagy irányítani a DAW-ot (Digital Audio Workstation) egyetlen gombnyomásra, amely minden producernek, zenésznek teljes, könnyen elsajátítható irányítást biztosít a digitális zene feldolgozásában, keverésében akár útközben is.
  Mostanáig meg kellett építened és rétegezned a mixeket, először a teljesítmény oldalán, majd később átvinni a DAW-ra utófeldolgozásra és kezelésre. Mekkora macera. Ez nem túl kényelmes, mert a lag ideje a kezdeti mix szerkesztése nem működik amíg a DAW nem dolgozta fel. Ez azt jelenti, hogy korlátozva vagy a hogy valós időben állíts elő keverést.
  A helyszíni keverés problémája már a múlté!
  Az Akai Professional hordzható MIDImix-e teljesen kiküszöböli ezt a problémát. Az Akai Professional nevezetes minőségével és élvonalbeli mérnökök által kombinál egy magas teljesítményű mixert 8 különálló faderrel, egy master faderrel, 24 potméterrel, 3 db csatonánként, egy az egyben illesztés az Abelton Live szoftverhez (Ableton Live Lite a csomagban). Egy gombnyomásra küldhetünk el minden beállítást a DAW szoftvernek, a soha nem látott kezelésnek és irányítási precizitásnak köszönhetően. Ez annyit tesz hogy a keverést és a szerkesztést egyidejűleg csinálhatod valós időben, amely sokkal több lehetőséget biztosít a kreativitásnak, amit a magas rugalmasságnak köszönhetünk.
  Semmi hozzá fogható
  Eddig nem volt semmilyen megoldás az előadóknak akiknek szüksége volt egy kompakt, könnyen hordozható keverőre. A MIDImix a legjobb megoldás a szállítható keverésre. A MIDImix intuitív, megszokott elrendezése, szilárd kapcsolat, a legnépszerűbb DAW-okkal, és a legendás Akai Professional minőséggel. A MIDImix egy igazi társ a nagyszerű mixek készítésében és a professzionális helyszíni feldolgozásban, mindezt egyidejűleg.
Webáruház készítés