Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

1
3
3
7
3
4
8

Házhozszállítás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletekAPart CHAMP ONE erősítő 900W

-16%
APart CHAMP ONE erősítő 900W
 • APart CHAMP ONE erősítő 900W
154 900 Ft
Akció: 129 900 Ft
Kezdete: 2020.09.09   A készlet erejéig!
8 ohm híd üzemmód: 900 watt. 2 csatornás mód 8 Ohm: 300 W / csatorna. 2 csatornás üzemmód 4 ohm: 450 W / csatorna. kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan bemenetek. kimeneti teljesítmény korlátozás. hűtőventilátorok nélkül. 2U rack verzió.
 • APart CHAMP-ONE - kétcsatornás teljesítményerősítő konvekciós hűtéssel. A 2U magas állványház masszív radiátorokkal van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfelelő hűtést ventilátorok használata nélkül, még az erősítő csúcsmódjaiban is. Az APart CHAMP-ONE audiofil minőségében használt összes komponens. A TUBE egyedülálló funkciója lehetővé teszi, hogy szimulálja a csőerősítő hangját, és melegebb, lágyabb és átláthatóbb hangot érjen el. A kimeneti szakasz különálló elemekre épül a G és H. osztály kombinált áramkörének megfelelően. Nagy kimeneti áram, nagyfeszültségű kimeneti fokozat, erőteljes toroid transzformátor a teljesítményegységben, a kiváló minőségű elektrolit kondenzátorok teljes kapacitása 46000 μF.

  A CHAMP sorozat minden erősítője egyedi APC védelmi rendszert használ. Az APC rendszer védelmet nyújt az extrém túlterhelés, rövidzárlat, állandó feszültségű komponens és túlmelegedés ellen. Ennek a rendszernek a fő jellemzője azonban a bemeneti jelszint csökkentése bizonyos határokon belül, amikor a bemenet túlterhelhető, a korlátozó használata nélkül. Tehát az APC rendszer megakadályozza a korlátozó működését, és ennek megfelelően elkerüli a korlátozó által bevezetett torzulásokat.

  Az erősítő lehetővé teszi, hogy a terhelést sztereó módban 4 ohmra csatlakoztassa. A híd üzemmódban a minimális terhelési impedancia 8 ohm. Az APart CHAMP-ONE-nek kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan bemenete van. Otthoni sztereó rendszerben történő használathoz a „fül” eltávolítható a rack állványra való felszereléshez.

  8 ohm híd üzemmód: 900 watt.
  2 csatornás mód 8 Ohm: 300 W / csatorna.
  2 csatornás üzemmód 4 ohm: 450 W / csatorna.
  kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan bemenetek.
  kimeneti teljesítmény korlátozás.
  hűtőventilátorok nélkül.
  2U rack verzió.
 • Szállítási idő
  1 nap
  Cikkszám
  champ_one
Webáruház készítés