Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
6
7
1
5
2
3

Házhozszállítás

Boya


Sorrend:

Boya BY-CIP 3,5mm TRS > TRRS adapter
Ez az adapter lehetővé teszi TRS típusú (2 gyűrűs - 3 pines) jack csatlakozós mikrofon használatát okos eszközökön, pl. okostelefonokon és tableteken. Aranyozott csatlakozóval és árnyékolt konstrukcióval rendelkezik.

3,5mm TRS anya és TRRS apa
Magas minőségű árnyékolt kábel
Aranyozott csatlakozók 
3 490 Ft
-2%
Boya BY-B05F szélvédő szivacs M1-hez és LM10-hez
Raktáron!
Más típusokhoz is megfelelő! 
5 790 Ft
Akció: 5 650 Ft
Kezdete: 2019.09.16
A készlet erejéig!
Boya BY-LM10 csíptetős mikrofon okostelefonhoz
Raktáron!
A Boya BY-LM10 egy omnidirekcionális (mindenirányú) magas minőségű csíptetős kondenzátor mikrofon kifejezetten iPhone-hoz, iPad-hoz, iPod Touch-hoz, és a legtöbb Android-os eszközhöz tervezve. Tartalmaz csíptetőt, habszivacs szélfogót, és tokot.
(A telefon nem tartozék!) 
5 750 Ft
Boya BY-B05 szélfogó csíptetős mikrofonhoz 3db
Raktáron!
A Boya BY-B05 3 db szélfogót tartalmaz a legtöbb csíptetős (lavalier) mikrofonhoz. A MINIFUR-LAV hatékonyan minimalizálja a magas szélzajt, míg megőrzi a mikrofon akusztikai átlátszóságát.
 
5 790 Ft
-13%
Boya BY-M1 univerzális csíptetős mikrofon
Raktáron!
A Boya BY-M1 egy okostelefonokhoz, DSLR kamerákhoz, kamkorderekhez, hangrögzaítőkhöz, PC-khez, stb. tervezett csíptetős mikrofon, ami tökéletes videós használathoz, és omnidirekcionális (mindenirányú) rögzítési mintával rendelkezik teljes 360°-os átfogással. 6 méteres kábellel, és 4 pólusú aranyozott 3,5 mm-es csatlakozóval van ellátva.
 
7 990 Ft
Akció: 6 990 Ft
Kezdete: 2019.11.13
A készlet erejéig!
Boya BY-MM1 univerzális mini videomikrofon
Raktáron!
A Boya BY-MM1 egy kardiodid (vese) mikrofon, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy javítsa a videók hangminőségét a beépített mikrofonokéhoz képest. A mellékelt TRS és TRRS jack csatlakozókkal felszerelt kábelekkel használható kokstelefonokon, kamerákon, kamkordereken, hangrögzítőkön, PC-ken, és audio/video rögzítőeszközökön. A BY-MM1 kompakt méretű és könnyű alumíniumból készült. Plug and play dizájn, és nem kell aggódnia az akkumulátor töltöttsége miatt. A mellékelt ütéscsilla... 
11 880 Ft
Boya BY-MP4 3,5 mm-es audioadapter
A BY-MP4 egy 2 csatornás audioadapter TRS és TRRS csatlakozókkal, amelyek lehetővé teszik videók rögzítését okostelefonnal, DSLR kamerával, vagy kamkorderrel.
Ez az adapter kompakt két mikrofonos rögzítési, és hangkeverési megoldást nyújt, ami lehetővé teszi két mikrofon vagy vezeték nélküli vevőegység rögzítését és vezérlését. Nem igényel elemeket vagy áramforrást.
Rendelkezik három integrált vakupapuccsal, amelyekre mikrofonokat, vezeték nélküli vevőegysé... 
14 880 Ft
Boya BY-C30 rezgéscsillapító puskamikrofonhoz
A Boya BY-C30 egy rezgéscsillapító tartó, amely vakupapuccsal, vagy 1/4"-es menettel ellátott boomkarral való használatra lett tervezve. Két nylon tartóval készült, és rögzítés esetén maximális izolációt nyújt bármilyen kezelési rezgéstől.

Zajcsökkentő rezgéscsillapító tartó 18-20 mm átmérőjű puskamikrofonokhoz
A magas minőségű nylon-konstrukciónak köszönhetően könnyű és tartós
A 360°-os forgótalp lehetővé teszi a mikrofon helyzetének beállítását... 
14 900 Ft
Boya BY-VM600 videomikrofon
A Boya BY-VM600 egy újonnan tervezett irányított puskamikrofon, ami képes a hangminőség maximalizálására.

Főbb jellemzők:

Irányított puskamikrofon
A nem kívánatos háttérzajt jól szűri ki
Prémium mikrofon a tiszta hangzásért
Saját tápellátás maximalizálja a hangminőséget
Beépített ütéscsillapító minimalizálja a nem kívánatos rázkódásokat 
14 900 Ft
Boya BY-BCA6 XLR adapter 3,5 mm-es TRRS jack csatlakozóval
A Boya BY-BCA6 egy mikrofonkábel integrált előerősítővel saját áramforrással rendelkező XLR dinamikus mikrofon csatlakoztatásához 3,5 mm-es TRRS berendezéshez (pl. okostelefonhoz).
Kompatibilis iOS (iPod, iPhone & iPad), Android, és más eszközökkel, amelyek ugyanolyan TRRS kiosztású 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkeznek.
Rendelkezik egy 3,5 mm-es sztereó fejhallgatócsatlakozóval, ami lehetővé teszi a monitorozást, és a 3 fokozatú (0,-10dB, -40dB) szintvezérlést. Erős alumíniu... 
15 900 Ft
Boya BY-C40 rezgéscsillapító puskamikrofonhoz
A Boya BY-C40 egy rezgéscsillapító tartó, amely vakupapuccsal, vagy 1/4"-es menettel ellátott boomkarral való használatra lett tervezve. Két nylon tartóval készült, és rögzítés esetén maximális izolációt nyújt bármilyen kezelési rezgéstől.

Zajcsökkentő rezgéscsillapító tartó 20-22 mm átmérőjű puskamikrofonokhoz
Nyolc gumipántos felfüggesztési rendszer biztosítja a kiváló zaj- és rezgéscsillapítást
A magas minőségű nylon és alumíniumötvözet konstrukción... 
18 900 Ft
Boya BY-BM3030 szuperkardiodid puskamikrofon
A Boya BY-BM3030 egy szuperkardiodid (szupervese) kondenzátor-puskamikrofon 3,5 mm-es csatlakozóval, így kompatibilis DSLR kamerákkal, kamkorderekkel, és hangrögzítőkkel, amelyek 3,5 mm-es mikrofonbemenettel vannak ellátva. Rendelkezik beépített ütéscsillapító tartóval, amellyel kamerára vagy boomkarra rögzíthető, és ideális interjúkhoz, ENG-hez, stb.
A magas minőségű és egyirányú (unidirekcionális) kondenzátorkapszula csökkenti a környező zajt, míg a hangokat tisztábban... 
22 500 Ft
 

prev
next

Webáruház készítés