Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
6
5
6
3
2
0

Házhozszállítás

Boya


Sorrend:

Boya BY-B05 szélfogó csíptetős mikrofonhoz 3db
Raktáron!
A Boya BY-B05 3 db szélfogót tartalmaz a legtöbb csíptetős (lavalier) mikrofonhoz. A MINIFUR-LAV hatékonyan minimalizálja a magas szélzajt, míg megőrzi a mikrofon akusztikai átlátszóságát.
 
5 790 Ft
-2%
Boya BY-B05F szélvédő szivacs M1-hez és LM10-hez
Raktáron!
Más típusokhoz is megfelelő! 
5 790 Ft
Akció: 5 650 Ft
Kezdete: 2019.09.16
A készlet erejéig!
Boya BY-BCA6 XLR adapter 3,5 mm-es TRRS jack csatlakozóval
A Boya BY-BCA6 egy mikrofonkábel integrált előerősítővel saját áramforrással rendelkező XLR dinamikus mikrofon csatlakoztatásához 3,5 mm-es TRRS berendezéshez (pl. okostelefonhoz).
Kompatibilis iOS (iPod, iPhone & iPad), Android, és más eszközökkel, amelyek ugyanolyan TRRS kiosztású 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkeznek.
Rendelkezik egy 3,5 mm-es sztereó fejhallgatócsatlakozóval, ami lehetővé teszi a monitorozást, és a 3 fokozatú (0,-10dB, -40dB) szintvezérlést. Erős alumíniu... 
15 900 Ft
Boya BY-BCA7 XLR > Lightning adapter
Kifejezetten iPhone-hoz, iPad-hoz, és iPod touch-hoz lett tervezve
Apple MFi minősítésű Lightning csatlakozó
XLR mikrofonokat csatlakoztathat iOS eszközhöz
3 állású kapcsoló (0, -10, -40dB)
Tartalmaz 3,5 mm-es fejhallgatókimenetet
Kábelhossz: 6 m 
26 900 Ft
Boya BY-BM3030 szuperkardiodid puskamikrofon
A Boya BY-BM3030 egy szuperkardiodid (szupervese) kondenzátor-puskamikrofon 3,5 mm-es csatlakozóval, így kompatibilis DSLR kamerákkal, kamkorderekkel, és hangrögzítőkkel, amelyek 3,5 mm-es mikrofonbemenettel vannak ellátva. Rendelkezik beépített ütéscsillapító tartóval, amellyel kamerára vagy boomkarra rögzíthető, és ideális interjúkhoz, ENG-hez, stb.
A magas minőségű és egyirányú (unidirekcionális) kondenzátorkapszula csökkenti a környező zajt, míg a hangokat tisztábban... 
22 500 Ft
Boya BY-BM3031 szuperkardiodid puskamikrofon
A Boya BY-BM3030 egy szuperkardiodid (szupervese) kondenzátor-puskamikrofon, amely magas minőségű hangzást nyújt DSLR kamerák, kamkorderek, hangrögzítők, és más eszközök számára.
Fel van szerelve három, +20 dB, 0 dB, és -10 dB erősítési fokozatú kapcsolóval, ami lehetővé teszi a torzítás megelőzését túlterhelésnél. Fel van szerelve továbbá kapcsolható felül áteresztő szűrővel 80 Hz-nél a nem kívánt alacsony frekvenciájú zaj kizárásához.
A könnyű ... 
29 500 Ft
Boya BY-C30 rezgéscsillapító puskamikrofonhoz
A Boya BY-C30 egy rezgéscsillapító tartó, amely vakupapuccsal, vagy 1/4"-es menettel ellátott boomkarral való használatra lett tervezve. Két nylon tartóval készült, és rögzítés esetén maximális izolációt nyújt bármilyen kezelési rezgéstől.

Zajcsökkentő rezgéscsillapító tartó 18-20 mm átmérőjű puskamikrofonokhoz
A magas minőségű nylon-konstrukciónak köszönhetően könnyű és tartós
A 360°-os forgótalp lehetővé teszi a mikrofon helyzetének beállítását... 
14 900 Ft
Boya BY-C40 rezgéscsillapító puskamikrofonhoz
A Boya BY-C40 egy rezgéscsillapító tartó, amely vakupapuccsal, vagy 1/4"-es menettel ellátott boomkarral való használatra lett tervezve. Két nylon tartóval készült, és rögzítés esetén maximális izolációt nyújt bármilyen kezelési rezgéstől.

Zajcsökkentő rezgéscsillapító tartó 20-22 mm átmérőjű puskamikrofonokhoz
Nyolc gumipántos felfüggesztési rendszer biztosítja a kiváló zaj- és rezgéscsillapítást
A magas minőségű nylon és alumíniumötvözet konstrukción... 
18 900 Ft
Boya BY-CIP 3,5mm TRS > TRRS adapter
Ez az adapter lehetővé teszi TRS típusú (2 gyűrűs - 3 pines) jack csatlakozós mikrofon használatát okos eszközökön, pl. okostelefonokon és tableteken. Aranyozott csatlakozóval és árnyékolt konstrukcióval rendelkezik.

3,5mm TRS anya és TRRS apa
Magas minőségű árnyékolt kábel
Aranyozott csatlakozók 
3 490 Ft
  Boya BY-DM1 csíptetős mikrofon iOS-hez (Lightning csatlakozóval)
A BY-DM1 egy professzionális megoldás iPhone-hoz, iPad-hoz, és iPod Touch-hoz

Csíptetős mikrofon, amely tiszta, magas minőségű hangot rögzít, és közvetlenül csatlakozik bármilyen, Lightning csatlakozóval felszerelt iOS eszközhöz.

Professzionális minőségű mikrofon, amely akár 24 bit / 48 KHz felbontást nyújt 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartománnyal. 
26 800 Ft
  Boya BY-DM2 csíptetős mikrofon Androidhoz (USB-C csatlakozóval)
A BY-DM2 egy professzionális megoldás Android-eszközökhöz.

Csíptetős mikrofon, amely tiszta, magas minőségű hangot rögzít, és közvetlenül csatlakozik bármilyen, USB Type-C csatlakozóval felszerelt Android eszközhöz.

Professzionális minőségű mikrofon, amely akár 24 bit / 48 KHz felbontást nyújt 25 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartománnyal. 
26 800 Ft
Boya BY-DMR7 videomikrofon beépített felvevővel
A Boya BY-DMR7 egy broadcast (műsorszórási) minőségű kondenzátormikrofon kifejezetten DSLR kamerákhoz és kamkorderekhez tervezve. A beépített flash-hangfelvevő lehetővé teszi 24 bites / 48 kHz-es WAV hangfájlok rögzítését max. 32GB-os microSDHC memóriakártyára (nincs mellékelve). Rendelkezik egy gombos felvétellel, és könnyen olvasható menüvel, így sokkal könnyebbé teszi a rögzítési munkát. A 3,5 mm-es adatkábel összekapcsolja a BY-DMR7 rögzítőt kamerája hangbemenetével, míg a sztereó kimenet... 
44 800 Ft
 

prev
next

Webáruház készítés