Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Látogató számláló

0
6
7
8
6
7
6

Házhozszállítás

Boya


Sorrend:

prev
next

  Boya BY-WS1000 professzionális szélvédő tok puska mikrofonhoz
A Boya BY-WS1000 egy professzionális szélvédő és felfüggesztő rendszer, amely kültéri használatra lett tervezve, hogy megakadályozza a szélzajt és az ütést, de beltérben is használható mint ütéscsillapító mikrofontartó. Tökéletes kidolgozással és belső struktúrával a legtöbb puskamikrofonhoz illik 320 mm hosszúság alatt, valamint 20 és 22 mm átmérő között. Hasznos eszköz hangrögzítéshez kereskedelmi videók, program vagy filmkészítés során.
 
54 800 Ft
BOYA BY-WM4 Pro-K2 2.4GHz Univerzális dupla wireless kit
Digitális vezeték nélküli mikrofonrendszer (kettő adó + egy vevő)

• Kompatibilis okostelefonokkal, DSLR kamerákkal, videokamerákkal, számítógépekkel stb.
• 2,4 G vezeték nélküli technológiát alkalmaz, erős interferencia-elhárító képességgel és nagy teljesítményű; 50 m-ig (164 láb) működési tartomány (akadály nélkül).
• Az Omnidirectionalis lavalier mikrofon a tiszta hangfelvételhez, interjúkhoz, audio felvételhez, videofelvételhez stb. 
57 800 Ft
-19%
Boya BY-WM8 Pro csíptetős kamera mikrofon szett
A Boya BY-WM8 Pro-K1 egy továbbfejlesztett UHF kétcsatornás vezeték nélküli mikrofonrendszer hangrögzítéshez, amely könnyen olvasható LCD kijelzővel, széles tartományban kapcsolható RF sávszélességgel, PLL szintetizált hangolással, és digitális ("companding") áramkörrel rendelkezik. A készlet megfelelő számos vezeték nélküli alkalmazáshoz, így interjúkhoz, elektronikus hírgyűjtéshez (ENG), elektronikus kültéri produkciókhoz (EFP), filmkészítéshez, üzleti és oktatási alkalmazásokhoz, stb.... 
79 900 Ft
Akció: 64 500 Ft
Kezdete: 2019.09.16
A készlet erejéig!
-19%
Boya BY-WM8 Pro Dupla csíptetős kamera mikrofon szett
A Boya BY-WM8 Pro-K2 egy továbbfejlesztett UHF kétcsatornás vezeték nélküli mikrofonrendszer hangrögzítéshez két alannyal, amely könnyen olvasható LCD kijelzővel, széles tartományban kapcsolható RF sávszélességgel, PLL szintetizált hangolással, és digitális ("companding") áramkörrel rendelkezik. A készlet megfelelő számos vezeték nélküli alkalmazáshoz, így interjúkhoz, elektronikus hírgyűjtéshez (ENG), elektronikus kültéri produkciókhoz (EFP), filmkészítéshez, üzleti és oktatási alkalmazásokh... 
109 900 Ft
Akció: 89 500 Ft
Kezdete: 2019.09.16
A készlet erejéig!

prev
next

Webáruház készítés