Új jelszó kérése

Tanúsítványok

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Partnereink

Látogató számláló

0
5
1
3
0
0
2

Házhozszállítás

Termék részletekRoland AT-75 Atelier digitális orgona

-50%
Roland AT-75 Atelier digitális orgona
799 900 Ft
Akció: 396 900 Ft396900
Kezdete: 2017.12.08   A készlet erejéig!
2 év hivatalos márkaszervíz garanciával!
 • Water-Fall orgona billentyűzet (49 felül + 61 alul)
  13 billentyűs pedál
  Nagyszerű jazz-orgona hangzás
  60 nagyzenekari hangszín, 40 stíluskíséret a nagyobb AT-modellekből
  9 húzóregiszter
  Összesen 160 gyári hangszínbeállítás
  LCD kijelző
  USB Host csatlakozó (opcionális USB-memória, USB-floppy meghajtó vagy USB-merevlemezes háttértár csatlakoztatásához)
  Beépített 7 sávos MIDI-rögzítő
  Opcionálisan ajánlott hangosítás: SA-300 vagy SA-1000

  Elegancia, kifejezőkészség, játékélmény mindenkor
  A billentyűs hangszerek hosszú idő óta központi helyet foglalnak el az otthonokban, sok helyen valóságos családtagnak számítanak. Hangjuk mindig is nyugalmat, szépséget, kikapcsolódást csempészett az egyre gyorsuló tempójú hétköznapok forgatagába. Ezenkívül sokáig a társasági együttlét, társas összejövetelek nélkülözhetetlen kellékének számított, az önkifejezés, kedvtelés és szórakoztatás eszközének.

  A Roland e vezérelvek mentén alkotta meg az ATELIER orgonákat, melyek modern formában, a legfejlettebb technológiák alkalmazásával igyekeznek megfelelni a mára alaposan megváltozott zenei igényeknek. Az ATELIER hangszerek a tradícionális, klasszikus orgona és zongora hangszínek mellett számtalan nagyzenakari, valamint modern hangzással és keverési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek sosem látott távlatokat nyitnak meg a játékos képzelete előtt.

  Az ATELIER hangszerek koncepciója

  - Orgona hangzás: a klasszikus, jazz és rock orgonák hangzásvilágának visszaadásával az ATELIER hangszereken bármelyik műfajban, stílusban otthonosan mozoghatunk. Ezeket nagyzenekari effektusokkal keverve pedig olyan gazdag hangzást hozhatunk létre, amelyeket korábban még sosem.

  - Élő előadás: az ATELIER orgona az előadók álma - a könnyen átlátható kezelőfelület hagyományos gondolkodásmódot tükröz, amely mögött azonban lehetőségek hihetetlen tárháza lapul. Játék közben a hagyományos orgonáról ismerős kombinációkkal válthatunk hangszínt, illetve saját összeállításunkat hívhatjuk elő.

  - Kompatibilitás: az ATELIER orgonák közös rendszerre épülnek, lehetővé téve a szabad kommunikációt az egyes modellek között. A kezelőfelület is azonos, így megkönnyítve számunkra az ötleteink alkalmazását, transzportálását az egyes hangszereken.
Webáruház készítés